Treåring tog 25 miljoner

Treåring tog 25 miljoner

 


Natten till igår blev Isalands stora bankvalv utanför Leta rånat. Den misstänkte är Rita Blawsco. Treåringen som förra året mördade vår president.

Rita hann ta ca.25 miljoner innan staten märkte något och kunde göra något åt det. De har bevis på att hon gjort brottet men vi måste ändå prata om vad hon ska få för dom. Just nu sitter hon på underjordisk anstalt men en stor skala av Isaliterna klagar eftersom hon är 3 år.

Just nu diskuteras det om hon ska få psykisk vård eller få fängelse i 7 år. Efter som hon är så ung tror många att hon inte skulle förstå om de låst in henne vad hon gjort för fel men då säger vår president såhär:

-         Vi måste tänka på att hon faktiskt rånat vårt största bankvalv och förra året mördade hon den då-varande presidenten. Hon är inte så hjälplös och oskyldig som många tror. Hur skulle hon annars klara av att utföra det som hon gjort?

Som många av er vet sitter Ritas mamma Skovsi, på samma anstalt som Rita planeras flytta till. Eftersom det var hon som fick Rita att mörda vår förra president. Men det kan bli ett problem anser vissa eftersom det inte får sitta släktingar på samma anstalt. Därför tänkte de att om de flyttade på Skovsi kunde Rita sitta där.

På fredag ska rättegången mot Rita hållas och då får hon sin dom. Då får vi även se om Skovsi ska flyttas eller hur det blir med det.

Text: Isabel Torres    



Hahaha den blev lite konstig i slutet men annars blev jag ganska nöjd hahah.
Efter denna lektionen som är elevensval ska jag hem och lägga min väska och hämta pengar och sånt sen ska jag Jenny och Dessie kanske till Ikea och äta något gott heheheh. Kisses!


Kommentarer




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0