Some insperation

Den 4:e bilden förklarar lite hur mina armar brukar se ut hahah :$
 
-Isa

Dear dramatic bitches, shut up, nobody cares about your bullshit.


 

- Jenny
 

Livet leker!

Vet inte riktigt vad det är men på senaste tiden har jag mått ovanligt bra! :D
Det ända som tyngt ner mig lite är att en väldigt nära vän mår lite dåligt och har ångest över ett par saker..
Annars är allt skitbra! Har fått reda på ett par betyg då jag gått runt och frågat och som det ser ut nu kommer jag få ett B i so, ett B i bild, ett B i matte (vilket jag är riktigt förvånad över eftersom jag inte ens gillar matte haha!?) och ett B i spanska för att jag ska kunna sträva efter ett A fram mot vårterminen! :D
Det har också bidragit till det glada humöret. Ridningen rullar på som vanligt men min lilla ponny har lungnat sig nogåt ENORMT! Saknar den gamla Malwina lite haha men är såklart glad att hon förbättrat sig! 
Idag har jag tävlat hela dagen känns det som hahha. Hanna och hennes mamma kom och hämtade mig vid 8. Det var en speciell tävling som arrangeras en gång om året (Carinapokalen) och det är lottning så drog jag Eddy. Kom tvåa, lite surt men är ändå nöjd nu i efterhand hahah. Sen skulle jag upp på Malwina och jag kände inte igen henne! Det var som att sitta på en heeelt annan häst! Inte trevligt alls.
Vi kom i alla fall runt banan felfritt och fick en rosett. På träningen inför Luciashowen den 9:de gick det däremot bättre. 
Kände för att skriva av mig lite och här ska ni få ett par bilder också :)
efter dagens tävlingar
för ett par dagar sedan
i fredags när jag skulle hem till min morbror och kusinerna
på badet i torsdags när klassen simma
 
 
-Isa

Depressed? Earphones in, volume up, ignore the damn world.

 
 
'
 
 
-jenny

Musikfestival

Gud vad länge sen det va jag skrev något här haha, ska försöka skriva oftare..
Men iaf idag lite senare ska jag och Tyra gå på en "musikfestival" i oxievångs hallen där ungdommar i oxie sjunger och sånt haha. Det är inte så mycket som hänt på sistone, jag har tränat EN MASSA.. pluggat och ja sånna saker. Jag har klarat ett av mina mål, att klara rondat flickis! Så det är jag glad över och saker har även blivit lite bättre i skolan. Har inte så mycket mer att skirva så ni får ha en bra lördag! 
-jenny

14 november 2012

Kom hem från skolan för en stund sedan och ligger just nu i soffan och lyssnar på musik. Mammas kompis är här så vi ska äta god mat lite senare också. Får se vad som händer lite senare, vet ej ifall jag ska stanna hemma eller ifall jag ska ut senare.
På fredag ska jag och min familj hem till min morbror eftersom han fyllde år för några dagar sedan. På lördag ska vi ha hem pappas kompisar men jag tror att jag kanske går på musikfestivalen i oxie istället, får se, sen ska jag även till stallet för att fixa inför tävlingen på söndagen. Så på söndag ska jag först tävla två gånger sen rida inför en luciashow och sedan på et möte så har liiite att göra denna helgen.
Men nu ska jag vara lite social med min mamma och Krestina :)
Pussisar
 
Oj nu kom den sista upp och ner men aja..
 
 
-Isa

Shamballa

 
Sååå fiiinnaaaa! Vill haaa!
 
-Isa

FREEDAAAG!!

Äntliiigggeeeennnnnnn!! Freeeddaaaaggg! Så härligt! Denna veckan har varit så jävla mycket i skolan! Känns skönt att det är helg nu, det har jag förtjänat.
Idag vet jag ej vad som kommer häna, det regnar ju så det är inte så kul att vara ute.. Får väl mysa här hemma med någon kompis eller familjen eller något, meen vi hörs sålänge, Kisses
 
-Isa

Some insperation

 
Vet att det är lite kallt för detta men så snyggt asså!


 
-Isa

Höhöhö :$$


Jaha då var det roliga över...

Sista dagen på lovet idag.. Sad but true.. 
Har iallafall haft ett väldigt roligt lov! Laserdoome, massa övernattningar, träffat folk, myst hemma, bio, skridskor och massa annat. Lov är ju egentligen till för att man ska vila upp sig och sedan komma tillbaka till skolan och vara taggad och uppvilad, men nee... Inte här iallafall. Har sovit mycket mindre än vanligt.. Aja man får ju skylla sig själv som är så smart.. 
Här är några bilder iallafall :)
 
-Isa

Some insperation

För er som inte vet är jag tokig i smycken, naglar och skor!! Så här har ni ett par skor som jag tycker är riktigt fina!!
 
-Isa
 

RSS 2.0