People change, things go wrong. Shit happens, life goes on.

 
 
 

Vänskap.

Innan jag börjar skiriva, ingen tvingar er att läsa så inga onödiga kommentarer.

Jag hoppas du läser detta och förstår att detta är till dig.. 
Vi har vatt bästa vänner så sjukt länge och gått igenom ALLT tillsammans. Vi bråkar och oftast blir det för mycket men vi blir alltid sams och snackar ut allt. Men det räcker inte alltid..
Ibland måste man vara ifrån personer man har det "svårt" med för att verkligen förstå hur mycket man älskar dom och hur mycket dom betyder för en, och så är det just nu. 
Vi kan berätta allt för varandra oavsätt vad det handlar om, vi är som systrar. För lång tid utan varandra existerar inte.. Men för att våran vänskap ska kunna hålla måste vi ta denna "pausen" från varandra. 
Jag älskar dig grymt mycket, saknar dig och tänker på om det någonsin ska bli bra igen. Hoppas det för du betyder för mycket för mig..

Ja om du nu har läst detta vet du iaf varför jag inte ville bli vänner direkt.. hoppas det kan bli bättre någon dag då vi båda inser hur mycket vi skadar varandra.. 
 
älskar dig, bästavän..
 

If you can't love me now don't love me later when my later is much grater.

Godmorgon godmorgon! I förrgår fyllde min kusin år så ikväll ska vi åka dit och fira han. Vet inte riktigt vad som händer annars. Tror Jenny ska byta design också men jag och hon kommer inte riktigt överäns.. Hahah, vi får se hur det blir sen.
Annars sitter jag bara och lyssnar på musik. Men nu ska jag inte tråka ut er med massa onödigt skrivande haha så jag bjuder på några bilder så hörs vi, pussisar.
 
Glöm inte frågestunden sen också.. --> http://lostmynameyesterday.blogg.se/2012/august/fragestund.html
 
 

Glöm aldrig att du är unik precis som alla andra!

Sitter hemma och ska snart röra mig mot Dessie. Sen ska vi till vårdcentralen för hon ska göra något där, vet inte vad. Sen sticker hon iväg för hon ska till mf med Aisha och Dallal. Jenny ska också till mf så jag får väl träffa Serin, Nour och dom eller något (om dom inte ska till mf också). Vet inte vad jag ska göra idag.
Men ja nu måste jag gå annars blir Dessan sur :))

11 DAGAR KVAAR!

Hajhaj sötisar. Sitter hemma och pular glass :)))
Idag har vi haft so hela dagen, Franska Revolutionen. Men vi avslutade med 2 timmars film och då satt jag och åt kanelbulle och drack cola med Jonas och Kevin. Hahah inte så mycket annat som hänt idag. Ska en sväng till stallet sen och efter det ska jag nog ut.
Oocchhhhh som rubriken säger är det 11 fucking dagar kvar tills jag blir 14 årr!! :D
Wiiihooo det kommer nog firas med lite mys här hemma med mina närmaste. :)
Sen kommer släkten också så det kommer nog bli hur bra som helst.
Men ska nog sticka här och har ändå inget mer att säga så vi hörs sålänge, Kramisar
 
Glöm inte frågestunden som ligger ett inlägg ner!!
 

Frågestund!

Vi hade tänkt ha en frågestund nu igen och då kommer vi antagligen svara på dom frågorna om typ en vecka? Hahah tror det i alla fall. Så bara skriv en massa frågor så ska vi försöka svara på alla :)
 
Isa,Jenny,Dessie-

skoolan

Hajhaj! Äntligen har vi fått tillbaka våra datorer, gissa om jag är glad? :D
Så nu blir det bättre bloggning :))
Började i skolan i måndags men då hände inte så mycket, det var mäst information och lite sånt. Igår var vi ute hela dagen och hade samarbetsövningar. Ändå kul och vi hade tur med vädret också. Idag kollade vi bara fillm ock åt godis. denna veckan är sån "mjukstarts vecka", inget speciellt händer.
Senare idag ska jag till stallet och borsta lite på min älskade sen ska jag antingen ut eller fixa lite på mitt rum. Vi får se. Men vi hörs sålänge, kisses!
 

Saknar dig mer än allt.

Min underbara farfar, även om du inte kommer se detta så hoppas jag att du vet att jag älskar dig.
Om jag hade haft en önskan så hade det varit att få tillbaka dig, en frisk dig. Vi träffades inte så mycket på grund av allt som hände, men att veta att jag inte kommer träffa dig mer är hemskt.. 
Vila i frid Kent

Gott & Blandat

Hejhej! Vill börja med att säga att om 14 dagar börjar vi tre i skolan (majgadd det är ju två veckor!?) och då kommer vi få våra datorer igen. Kanske inte direkt men efter ett par dagar kanske, och då kan jag loova att det kommer bli bättre med bloggandet. Iallafall från min sida.

Annars händer väl inte så mycket idag, det är ju piss regn ute.. Ska nog sticka och handla lite snabbt med mamma och sen göra klart det sista på mitt rum. Jag har ju tapetserat om och lite så. Sen kommer hästarna hem idag så imorgon sticker jag nog och badar min älskling. Men vi hörs sålänge!
 
Förresten.. Adda @isabeltorris i Ruzzle/Rumble :)) Fast jag är inte så grym hahah :$
 
//Isa

RSS 2.0