Bäst!

Hejhopp!
Jag ville bara säga att jag har det bäst här nere i thailand!
Kom ihåg att FRÅGA på FRÅGESTUNDEN!
Vi svarar när jag e hemma!.
Pussar dessie! :*


Skolan/träningen

Halloj, nu sitter jag i skolan helt forever alone för vi börjar igentligen om en halv timme ... Men jag orkade inte gå/cykla till skolan så frågade pappa om han kunde köra mig :) Idag börjar vi med spanska, och sen ska jag ha ca 3h håltimme -.- som jag förmodligen också kommer vara forever alone på om inte Aisha kommer till skolan!

Men igår va jag ju på föreningsträning! Och vi tränade i 3h ... Men det var jättekul att träffa alla och så, vi hade gymnastik och jag fick jätte ont i min rygg efteråt för vi har inte haft så mycket gymnastik så, ja min rygg pallade inte trycket när jag gjorde spagat-handvolt och rundat ... :$ Sen fick jag ont i foten men vet inte varför hhaha ;)

Tisdagen :)

Tjatja bloggen!
Nä men indag har jag inte gjort så jätte mycket. Var i skolan och bara vimsade omkring med Jenny. Ändå ganska chill dag. Hahah på elevens val hade jag och Jenny cat-fight och vi måste sett hel korkade ut. Kulkul. Sen stack jag hem, följde med mamma ut på en promenad med hunden i det fina vädret. Idag känndes det ju ändå som att våren är på väg!! Det gillas! Sen när jag kom hem så städade jag lite snabbt, lyssnade på musik och målade naglarna :)) Efter maten stack jag hem till Jeff och efter ungefär 20 minuter kom Cj också. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och snacka och titta lite på tv. Sen stack jag och Cj hem och nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på någon pang-pang film :P
Vi hörs imorgon! Puss.
Hahaha jag och Jenny fullt seriösa på elevens val :)



Elevensval

Hejhej, just nu sitter jag på elevensval och pluggar med Isabel. Vi slutar 15.30 och efter det måste jag skynda mig hem, käka och byta om för idag ska vi ha en föreningsträning på cheerleadingen :)
Har liksom mindre än en timme på mig att fixa allt ! -.- Men nu ska jag fortsätta plugga så

SO :)

Sitter på so:n och har jätteeee kul..
Har precis haft ett etik-pass och nu ska jag fortsätta med halva
so lektionen i salen. Det har varit en ganska dryg dag. Var nära på att
försova mig imorse. Av någon konstig anledning händer det alltid på tisdagar..
hahah flitiga elever :P

Godmorgon

Hejsanhejsan!
Jag ska bara borsta tänderna sen sticker jag och möter upp Jenny vid skolan. Riktig seg morgon var det.
Man fick ju kämpa för att ta sig upp ur sängen.. Sen är det såhär att vissa kvällar tar mina föräldrar min lur..
Det är för dom anser att jag inte kan gå upp på morgonen om jag harft den kvällen innan. Så jag är alltid inloggad på facebook men kan inte alltid svar pga det.. :)
Men hejdå, måste skynda mig nu annars får Jenny stå och vänta på mig :)

Myskväll

Hajhaj fina läsare!
Just nu sitter jag med Jeff, Kevin och Fanni kom nyss.
Skulle egentligen vara med Sofie men hon var sjuk så det gick inte.
Ska snart hem för jag måste städa mitt rum, göra läxan, duscha och
sen ska jag försöka hinna platta håret också, hihihi :$
Vi hörs!!



krlek-isabel


Shopping :)

Hejsan alla sötisar!
Idag har inte jag gjort så jätte mycket. Först la jag bara hemma och gjorde ingenting, sen kom min moster och hälsa på och det slutade med att hon och jag stack till Burlöv och handla. Fick med mig två jääätte fina tröjor!
Nu ligger jag i soffan igen och ska nog träffa Sofie lite senare. Puss.
Spets från Gina 149:-
Spets från Gina 149:-

...

Hejhej, idag vaknade jag vid 10.30 sen åt jag frukost med familjen. Lite senare åkte jag mamma och pappa till ikea för att köpa lite saker, kom hem för typ en halv timme sen. Men idag ska jag ialla fall plugga, har jätte mycket läxor som jag har hamnat bak på ...
Några undrade när svaren från frågestunden kommer, jag TROR att vi kommer svara om nån dag eller så!
Jag just nu...

frågestund

Vi tänkte ha en liten frågestund så om det är någon ni vill veta eller så, så har ni chansen nu! :)

Inget speciellt

Jag är en person som funderar mycket på typ allt. Ibland är det skönt att bara stanna upp och tänka efter.. Här är något som kan vara tänkvärt :)
Älskar dom :)

Träning


Ialla fall igår så sov ju tyra hos mig, vi letade  efter filmer men vi var inte överens så det slutade med att vi inte såg någon film... Vi somnade ganska sent och vi vaknade typ vid ett halv två eller nått :$
Nu sitter jag med tyra vid datan men närsom ska jag iväg och träna.
(bild från förra träningen)

FÖRSTA INLÄGGET :)

HAJHAJ!

Ja som Jenny nämnt innan så är jag ny på det här med bloggandet :)
Men nu hade jag tänkt tappa "blogg oskulden". Det verkar vara jätte kul och jag gillar att skriva av mig lite. Har tänkt på att börja blogga länge men aldrg liksom kommit till skott men ja, nu ska jag göra det :)
LITE OM MIG SJÄLV
Jag är en tretton årig tjej som fyller år i september och som älskar att vara med kompisar och jag älskar hästar. Jag bor i oxie och går på samma skola som Jenny och Dessie. Tyvärr går vi inte i samma klass. Jag har världens toraste humor hahah. Älskar den! Jag älskar att åka på semester och bli bruun! Hehehe älskar mycket jag vet... Jag har en hund också, en collie. Min pappa är från Uruguay så jag är halv Latina. :) Och nä, jag kan inte spanska flytande, men förstår i stort sätt allt :)
Ja det är nog det mesta :)
Kommer lite fler inlägg senar tror jag hehe. Kram på er!

Ny Design!

Äntligen, efter allt slit har jag lyckats att göra klart våran bloggdesign!! Det är nog den bästa jag gjort ännu...
Om ni inte kan se den tryck på f5
Kommentera gärna och skriv vad ni tycker om den :)

Ny bloggare!!

Hejhej, nu sitter jag här med Tyra och chattar med lite folk på facebook, kanske ser någon film senare eller så. Idag var jag och Tyra ute med vår gamla klass kompis Duale, hans kompisar Emad och Musti var också med. Vi gick typ bara runt lite i oxie och så. Men som ni ser i rubriken så ska nu en till hjälpa till med bloggen, det är Isabel!
Så nu blir det förhoppningsvis fler inlägg!! Ny design kommer också att komma så nu ska jag fixa ihop lite designer så  PussHaj!

kort & snabbt

Just nu sitter jag här med tyra, vi kollar på film och sen ska vi ut och träffa kompisar :)
haha ja har inget att snacka om så puss haj!

oops :$

Hahah, jag och dessie har inte bloggat så mycket nu på den senare tiden. Men just nu är dessie i Thailand och gottar sig... så jag ska försöka blogga så mycket jag kan! Ja, jag har inte gjort så mycket nu under tiden, har typ bara gått i skolan och haft över mycket läxor -.- Just nu kollar jag på filmen "Älska mig", min kompis sa att den var ganska bra så :)
Just nu är min pappa i Stockholm (jobb sak) så denna fredagen blir det bara jag mamma och sara, vi ska käka "hemmagjorda hamburgare". Men nu vet jag inte vad jag ska skriva om så puss haj!

RSS 2.0