Fuck my life.. Jag är körd..

Majgadd jag pallar inte gårnatten......
Hahah varför....?
Om jag inte är ute något på en tid kan det vara för jag kankee får utegångsförbud eller något. :)
Kanske ingen lur, fuck vet jag men något i alla fall.
Haha pallar inte, vi hörs, haj..
 
//Isa

Dagen :)

Hejhej, Jenny och Dessie följde med mig hem igår och kollade på film sen sov Jenny hemma hos mig. Så imorse vaknade vi och gjorde oss i ordning ganska segt sen gick hon hem så kom Vanessa hem till mig. Det var jätte längesedan vi träffades så det var skönt att få se henne igen. Vi stack ut och träffa några vänner och kom hem för en stund sedan. Hon sover här inatt så får vi se vad som händer imorgon. Nu ska vi i alla fall spela lite wii och bara ta det lugnt. Så vi hörs så länge, poss haj! //Isa

Tell me how to get back to summer paradise with you and I'll be there in a heartbeat

Hejhej allihopa! Mitt första inlägg här i sverige sen semestern. Jag vet att jag sa att ja skulle skriva ett inlägg i Italien men där var varken datorer eller nätverk så det sket sig hehe. Annars har jag haft det helt underbart! Helt klart en av de bästa semestrarna. Jag kanske lägger in bilderna lite senare ifall jag känner för det annars får ni se dom på facebook. Sen har jag sett att Jenny och Dessie har heller inte skrvit så mycket och ändå har vi helt okej statistik och det vill jag och säkert de andra också tacka för!
Annars sitter jag och väntar på att mina kompisar kommer tillbaka till oxie så jag kan träffa dom, så vi hörs så länge, Kisses!

/Isa

Hästveda, igen.

Imorgon sticker jag och familjen till hästveda med mormor & morfar. Ska va där till torsdag tror jag. 
Detta säger jag ofta men förlåt för min dåliga uppdatering, och den kommer förmodligen bli sämre för en sak som jag inte vill ta upp här, iaf inte än... En sak som hände i helgen som ja jag mår dåligt över.. Så nu vet ni iaf varför jag förmodligen inte kommer uppdatera så mycket..
Men iaf puss hej nu ska jag ut och träffa lite folk :*
 

Justin bieber, min nya man!

KRETA

Imorgon åker jag till kreta... Jag kommer vara där i två veckor, så jag sov över med Jenny idag för att kunna spendera så mycket tid som möjligt :(
Så jag håller på att packa sjukt mycke :) men då ska man ju ha kläder med sig och dom måste strykas och jag som alltid är så smidig bränner mig så fint!
Jag fixade mina naglar, för jag kände att det behövs nu innan jag åker och så här blev resultatet:
 
 
BIIIVEEER FEEEVEEEER!

Jag och Jenny såg "Never say never" och jag dog för justin ÄNNUU mer! 
Han är så sjukt snygg och hans röööst! AHHHHH 
Take you - Justin Bieber
 
Beauty and a beat - Justin Bieber ft. Nicky Minaj
 
 
Boyfriend - Justin Bieber
 
Hey cutie - Soulja Boy ft. Trey Songz
 
/dessie!

Sista inlägget i sverige :)

Heejdååå Sveerigee!! Idag smäller det. Äntligen lämnar man detta land med bajs väder... Kommer sakna familj och vänner men inte jätte mycket om jag ska vara ärlig ;$ Jag vet ju att jag ändå kommer träffa er sen igen hahah :)
Igår var jag på betet i Genarp och sa hejdå till hästarna. Älskar det stället asså. Såå underbart! Fullt med hästar. Dessutom är Varo där ju så då blir det ju ännu bättre! Jag var där med mamma, Vanessa, Jenny och Dessie.
Sen innan idag har jag bara varit ute och sagt hejdå till massa vänner och så, riktig ångest när man ska säga hejdå :(
Här är iallafall bilder från igår sen hoppas jag att Jenny lägger ut bilderna från idag :)
Min älskling
Jag och Varo
Jag och Varo
Smokey
Varo
Bianca
Bianca
Judy och Bianca
Varo
Varo
Varo
My love
Mitt hjärta
Jag och Varo
Hahah jag och Varo
Jag och Varo
Hahah trött Zento?
Caramelle
Zento
Zento
Hahah någon är trött.. (Zento)
Zento
 
Det var de bilderna.. Men nu ska jag fixa det sista så alla ni här hemma får ha det så bra och jag hoppas ändå att ni får fint väder och att det inte regnar och sånt.Ska försöka blogga lite från Italien också. Massor av pussar och kramar till alla som läser bloggen fast vi är så dåliga på att uppdatera, men ja, ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs och ses när vi ses
 
//Isa

RSS 2.0