Inköp.

Idag har jag, mamma, sara och mormor varit på novalund och handlat kläder till sommaren och så. Vi va ute i kanske 3 timmar tror jag, kom hem för kanske en kvart sen. Men detta har jag köpt
Ginatricot ~ Spetströja 149:- , Tubtopp 59:-
Ginatricot ~ BikiniTopp 99:- BikiniTrosa 79:-
Cubus ~ 199:-
Nu ska jag ut å träffa kompisar CYA!

Life is too awesome to waste your time thinking about someone who doesn't treat you right.

Nämen hallå! Det var ganska längesedan sist va? Sorry för att jag inte skrev något innan och inte heller i morse. Nu sitter jag iaf och väntar på att det ska bli min tur att spela sån bordsfotboll. :)
Japp, jag har det hemma om ni nu undra.. Även biljard och airhocky. :)
Idag red jag min finaste och det gick JÄTTE bra! Sen kom jag hem och då hade mina kusiner redan kommit.
Ska försöka fixa det med lite bilder sen.. Tror Jenny och Dessie fick bättre och fler bilder än vad jag fick. Hade det grymt kul igår. Fint folk hela tiden. Även när vi gick ut en sväng. :)
Men nu ska jag gå och snurra på lite gubbar och hoppas på att jag får mål. Ha det så bra så länge! Puss!

Lägger in bilder när jag kommit hem från träningen.

Hej alla datanördar!
Jag är bajstrött och pallar inte lägga in bilder nu så jag gör det senare idag(lördag). Jag ska bara träna mina små gymnaster först, sen kan jag lägga upp bilder på fredagskvällen!
Jag kanske fotar lite på träningen också?;)
- D


ikväll, frågestunden, lov

 


Bildbomb!

Bilder från veckan


Dagens outfit

Jeans jacka ~åhlens
"Kofta" ~ Cubus
Tröja ~ ?
Tights ~ ?

Liten Torris..

Haahahaha detta är isabel när hon var en liten skit ;)

Ingen ork eller luuuust..

Förlåt, förlåt jag har inte haft tid eller ork eller, ja något att blogga. Ska försöka uppdatera mer!! Men ja, jag kommer lägga upp lite bilder senare som jag tagit under veckan. Just nu sitter jag på spanskan. Efter skolan ska jag och Isa snabbt upp i stan och sen ska vi till Dessie. Men nu ska jag fortsätta lyssna så CYA!

På g...

Redo för skolan!
- D


Hahaha pallar inte mer..

Vi fick en kommentar "Varför klagar ni så mycket".
Hahahahahahah jaa.. Asså som vi sagt 8483964985692754056 gånger innan så ändrar sig personer så sjuuukt mycket och ja jag pallar inte ta detta en gång till.. Men det är sant, vi klagar mycket och vi ska försöka att hålla det för oss själva.. Hahahah
Sen till den personen som utgav sig från att vara Driton, så jävla onödigt. :)
Aja pallish inte mer så byebye!

Idioter och frågestund!

 


Hehe :$

 


Hos Dessan

Hejsan. Sitter hemma hos Dessie va har nyss ätit pannkakor. Jag ska snart hem och äta middag. Sen ska vi nog handla lite till imorgon och sen sticker vi ut. Hajdå, Puss!


Dessie har funnit sin plats i köket ;)


Seg jävla kväll..

Hejsvej. Kom hem lite tidigare än tänkt idag. Var hemma vid 8. Sen har det inte hänt nåååågot!?!?
Asså verkligen inget. Så drygt. Det är dessa stunderna man inte vet vart man ska ta vägen av all tristdess..
Kollar lite på facebook och ser samma gammla vanliga saker.. Så kollar man bloggar och det är många som inte skrivigt så mycket nytt vilket jag tycker är ganska tråkigt eftersom jag som bloggare kan få insperation från andra..
Dessutom får ni inte glömma frågestunden och ställa en MMAASSSAA frågor! Svaren kommer antagligen i ett videoinlägg.
Imorgon är det en dryg, jävligt lång skoldag.... Sen efter det ska jag ut med roligt folk och ha sjukt kul!
Aja nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och dega i soffan, ni får ha det så bra sålänge och jag hoppas att er kväll blev lite roligare än min.. Puss!

Gammal bild :)



Frågestund!

Vi tänkte ha en ny frågestund så kommentera och fråga, vi svarar på alla frågor om ca 1 vecka!


Pular nachos och guacamole!


The biggest challenge in life is to be yourself in a world that is trying to make you like everyone else

Hejsan snyggingar. Sitter i soffan, lyssnar på musik med min syster och blåser bubblor med mitt tuggommi. Får ofta höra att jag är smått tuggommi-beroende.. Det kan jag nog hålla med om hihi. :$
Annars händer nog inte så mycket, ska till stallet om en stund som vilken annan vanlig onsdag annars.
Men vi hörs, Puss!







hehe :$

Hej!
Nu gick precis Driton hem och jag har inte bloggat på länge så nu tänkte jag berätta lite ;)

SÖNDAG
Jag vaknade av att mamma väckte mig vid 8. Jag skulle kolla på klockan om jag kunder ligga kvar i tio minuter eller så... Men då ser jag att klockan är 9.04! OCH JAG BÖRJADE JOBBA 9.00!! Men när jag snabbt hoppat ur sängen märkte jag att jag hade glömt flytta fram den klockan en timme -.-
Så jag började göra mig i ordning och packa ihop allt jag behövde. Så körde mamma mig till hallen klockan 8.40.
Jag hade familjegympan i en timme, barngympan i en timme, Trupp 6 i två timmar och sen min egen träning i två timmar. Vi fick reda på vem som ska vara med i friståendet. Och jag blev lite sur för jag tycke dom hade valt fel människor... Så jag sa rakt ut vad jag tyckte och inte gick och snacka skit... Jag tyckte det va bättre iaf...
På kvällen var vi väldrig många ute på räckan och hade skitkul! I början var det varmt men det blev riktigt kallt efter ett tag!


Jeff och Jenny med Isabels och Lucas jackor...

Isabel

Jessica och Alice

CJ

Isabel och Jenny

Ogge

Bjuder på den ;)
Jag och Jenny

MÅNDAG
Jag hade brottom till skolan för jag vakna försent, sen skippa jag gympan för jag inte kunde vara med för jag skulle ta spruta mot livmoderhalscanser. Jeff och Isabel följde mig till sjuksöterskan på vårdcentralen och jag ska säga att det inte kändes ett dugg!
Jag tog bussen till jägersro med Jenny(J), Carro, Hampus och en tjej som heter Desirée. Hampe var tvungen och gå med sin mamma och Desirée skulle inte med oss. Så jag, Carro och Jenny(J) gick in på Bunger King och åt där! ;)
Efter ett tag åkte vi till träningen. När jag kom hem städa jag ut mina lådor, det va en jävla massa skit där fanns. Sen satt jag vid facebook största delen av tiden sen gjorde jag mig i ordning för att sova.

Jeff i väntrummet...

Jag och Isabel...

Jag :$

TISDAG
Idag duschade jag direkt när jag vaknade. Jag ÄLSKAR tt duscha! Det är helt underbart! Speciellt på morgonen för då vaknar man till.
När jag gjort mig i ordning gick jag i skolan som vanligt... Sen träffa jag driton efter det och har varit med han hela dagen.
Nu sitter jag och bloggar, sitter vid facebook och äter chokladbollar... :$$

Här har vi dom två små sötisarna Kevin Zia och Jenny Gustavsson på en vanlig NO-lektion.
"love is in the air"

godnatt på er gullungar!
/dessaaan

Vad är detta?? :(

Vad är detta? Nu har varken Jenny eller Dessie bloggat på ett tag?? :o
Aja, iallafall sitter i min underbara hängmatta, kom hem för typ en timme sedan, hjälpte Jenny att leta lite för nu är hennes nycklar borta?!?
Det hände ju Dessie för två veckor sedan? Vi får hoppas att hon hittar dom snart. Skulle ju egentligen handlat en jacka nu efter skolan men mamma putsade fönsterna så vi tar det efter maten istället. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs senare! Puss!

Bjuder på den hehehe :$



You can't see your next, if you too busy looking at yout ex..

Hejsvej! Idag har det varit en heeeelt vanlig måndag. Inte så mycket som hänt faktiskt. I skolan tappa jag min dator så den typ sprack i hörnet så hela skalet nedanför tangentbordet lossna. Jag blev riktigt rädd att den inte skule funka eller att jag var tvungen att lämna in den på lagning, men nejdå inget av det hände. Underbara Lazar rädda mig och banka tillbaga hela skiten. Hahahah ni anar inte hur glad jag blev! Sen efter det var jag med Dessan när hon skulle ta spruta mot livmoderhalscanser. Jag ska ta den sprutan onsdagen efter lovet. Jag vet att det finns många som är livrädda för sprutor men jag har ALDRIG varit det? Hahaha anyway.. Har pluggat NO nu i typ en timme. :/ Årkar inte mer nu, min hjärna är helt låst.. Imorgon ska jag nog till stan för att handla en vårjacka med mammisen. Asså nu är det verkligen vår!! Det gillar vi STTTOOOORRRRTTTT!! (Hahaha bara för det kommer det säkert bli lika kasst väder igen..) Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sedan göra mig klar för sängen. Det finns inte många saker som jag älskar lika mycket som att sova! Hahah men när jag sovit för länge får jag ångest för att jag typ sovit bort halva dagen eller något, hahah.
Ja, asså detta skulle egentligen bara bli ett snabbt och kort inlägg men ja, denna bjuder jag på hehe. Puss!


En fin bild på mig och min underbara kompis Vanessa!



Resurs :)

Ett snabbt inlägg för Rebecca klaga på dålig uppdatering, sorry sorry :$$
Annars händer inget speciellt, sitter på resursen och ska snart sticka för Jenny och Dessie slutar om 2 min. :)
Slänger upp ett inlägg senare, Puss!

Dagen! :)

Hejsan allihopa!
Idag tävlade jag ju imorse. Det gick helt okej ändå.. Kom fyra. Efter det stack jag och Jenny till den nya Burger King på Jägersro och mötte upp Jeff, Ogge, Dennis, Hannes, Kevin och Lucas. Sen stack vi tillbaka till Oxie allihopa och sen kom Cj också. Vi var ute en liten stud sen stack jag och Jenny hem och åt. Efter det stack vi ut igen med samma personer som innan och några fler. Riiktigt kul! Efter det han jag precis komma hem igen innan jag stack ut med Ismail en liten stund. Nu har jag nyss duschat och äter en sämla hihih. Men vi hörs imorgon gott folk, Puss!


shopping&kusiner!

Hej!
Innan idag så va jag och shoppade med mamma som jag sa i förra inlägget, så här har ni bilder på saker jag handlade :) :

stickad tröja
ginatricot 199:-

tröja
ONLY 179.95:-

tröja
ginatricot 199:-

byxor
veromoda 349.95:-

+ ett par träningstights och två par trosor hehe.

______________________________________________________________________________________________

Sen har varit hon mina kusiner. Vi åt riktigt god mat! Sen gick jag och min underbara kusin varit ute med vovvarna. Och efter det tog jag en massa egobilder och jag fick även med Johanna på de sista bilderna ;)

Johanna&jag


Dans!

Hallå alla söta, idag har jag inte gjort så mycket. Men idag hade jag träning! Det var riktigt kul, vi har satt ihop ALLT i vårt program nu. Det ända som är kvart är när vi ska gå ner från pyramiden i slutet :)
Just nu kollar jag på filmen Burlesque, har sett den nu tre gånger, på denna veckan... Christina Aguilera, ah hon har en röst som, ja jag vet inte vad! Hahah älskar den filmen iaf, älskar typ alla dans filmer. Jag älskar dans över huvetaget. När man dansar så kan man bara släppa allt liksom man har inga bekymmer eller något & ja man får va sig själv helt enkelt. Jag brinner verkligen för dans. När jag var typ 8 år kanske så gick jag på Fame-dans men några av mina kompisar. Kan fortfarande komma ihåg när vi hade julavslutning i skolan typ i 2:an, och vi (jag o mina kompisar) fick visa upp vår dans för alla, och vi hade små färg glada kjolar som Jennifer's mamma sytt. Jag har även gått på Street&Show, Show&Jazz, Musikal & nu går jag på MTV Jazz&Show på AktivUngdom. Detta skulle va ett litet inlägg men jaja, nu vet ni lite mer om mig haha ;)

Hahah min mage.. :(

Hejsvej! :)
Har nyss kollat på film och druckigt den drickan som jag skrev om tidigare. Hahaha jag döööör för dom! Tyvärr kan man inte köpa dom i sverige, så pappa brukar köpa när han är i Danmark. Har druckigt minst sju sådanna sen klockan 6. Hahah. Det fick jag sota för när jag kollade film och behövde gå på toa hela tiden.. :$
Aja, det löste sig, hahah. Nu är jag inte trött eftersom jag fått i mig några liter energi dricka men måste ändå gå och lägga mig för imorgon är det tävling och jag ska gå upp tidigt. Dessutom så ska man ju ställa fram klockan en timme så det blir en timme mindre skönhetssömn :(
Hahah nä men måste gå nu, vi hörs imorgon, Puss!


Softilation!

Hejsan!
Ligger på mitt uterumsgolv (för det är värme i det heheh) och dricker Brasilansk energi dricka. Fryser groovt mycket av någon anledning :(
Idag har jag inte gjort så mycket, var i stallet innan. Får se vad som händer sen, Puss!





Kvällen :)

Tjenixen!
Dessie har redan berättat vad jag gjort idag och nu ligger jag och snackar med min syster.
Innan i kväll så snacka vi i familjen om våran flytt. Vi vet att det kommer hända men inte när.. Om 2-3 år kanske.
Då ska vi antagligen flytta till Tanzania eller Brasilien. Nu till nästa vinter ska vi vara borta i tre veckor i Tanzania för att känna av lite.. Kan nog lägga upp ett inläg en annan dag med lite fler detaljer och så, hahah.
Imorgon ska jag rida min fina Varo (hästen då) som är nybadad!! Sen på sönadag är det tävling. Wish me good luck!! Hehe, men vi hörs imorgon, Puss!

Dagen

Idag har jag tagit det lugnt, sen har jag träffat isabel. Men vi va tvungen att skiljas åt för hon skulle träffa putte ;) sen har jag snackat lite med driton ;) och imorgon ska jag till stan och shoppa med mamma :) och då ska jag verkligen shoppa!
Men nu ska jag fortsätta skriva med driton...;)
Puss dessan


!!

~Jenny~

Snabbt & Onödigt

Holloooojj, haha har jätte tråkigt, är inne på facebook, lyssnar och äter godis...
Men idag har jag inte gjort något speciellt, bara vatt i skolan. På NO:n har vi byggt spagetti broar som skulle testas idag, vår klarade lite mer än 17 kg! :) haha och sen på bilden skulle Fredrik (bildläraren) sätta omdömen och jag fick B :) Men jag är riktigt irriterad för nu har jag hållit på och tecknat Taylor Lautner, men sen har jag suddat så mycket vid munnen så pappert har gått sönder så jag håller på att göra om den... Fick kalka grunderna men måste skugga om hela skiten... -.-
har inget mer att säga så byebye :*

There are so many people out there who will tell you thet you can't, What you've got to do is turn around and say "watch me"

Hej alla sötisar!
Jag har fått höra av ganska många att mitt flabb är riktigt sjukt? Hahaha? Sen är det en som har sagt till mig att hon skrattar åt mitt flabb och inte mina skämt. :( Igår var där en som sa till mig att det lät som en drogad delfin. :(
Jag heter ju Isabel Torres, Jenny kallar mig för "Torris" pga min humor..
Dessie sa till mig igår "Tänk efter före.." HAHAHAHAH så sjukt kuul!!
Något jag verkligen älskar är raggningsrepliker. Typ som "Tror du på kärlek vig första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?" HAHAHAHAHAHA.
Kom nyss hem och går omkring i huset med mina nya stövlar för att dom ska bli mjukare, får se vad som händer idag. Det är ju riktigt vår-väder ute!! Aja vi hörs senare! Puss!






Mina nya stövlar
Horze 2 790:-



Everything happends for a reason..

Hejsan hoppsan.
Sorry jag inte berätta lite om igår men var lite sur..
Igår var jag som sagt på bio. Skulle egentligen gått med Jeff och Christoffer men dom kunde inte av någon anledning så jag gick med min mamma istället. Vi såg En gång i Phuket. Faktiskt en bra film :)
Fick ävem med mig en tröja och en tub-topp. Bilder på toppen lite senare kanske.
Idag har jag varit i skolan sen följde Dessie med mig som hon sa tidigare. Efter det stack jag och mamma och handlade mina efterlängtade stövlar!! Så nu ar jag fattig igen. :( Efter det var jag på ett möte och sen stack jag ut en liten stund. NU sitter jag med min syster framför teven :)
Det är den tröjan jag köpte igår.
Monky 150:-



fuck it, i'm young!

Jag har supertråkigt så jag sitter och tar egobilder... hehhe :$$




Om ni inte har sett det så klagar vi väldigt mycket. Men det är för folk är jättekonsiga...
Personligen tror jag det beror på för att folk försöker hitta sig själv. Ta reda på vem just dom är. För det är just det tonåren är till för - för att hitta sig själv, växa upp, frigöra sig från sina föräldrar men speciellt ha kul och leva livet!
Det är riktigt jobbigt just nu i oxie. Alla bråkar med alla, alla snackar skit om alla. Och därför bli det en negativ stämning...
Vi försöker vara oss själva men det är svår när man inte riktigt vet vem man är. Då börjar man hänga med massor av olika människor för att se vilka som passar en bäst!
Men jag hoppas verkligen att detta ska bli bättre... Att vi hittar våra riktiga vänner!

personen som kommenterar

jag vill bara säga att personen som kommenterar och frågar massa saker  om texten jag skrev innan, här är min facebook, skriv där så slipper jag göra massa nya inlägg. TACK!
MIN FACEBOOK
~JENNY~

FUCK EVERYTHING!


My life - The Game ft. Lil Wayne


Fuck it - Eamon

/dessie

FÖRLÅT!

Förlåt för dåligt uppdatering!
Men jag har inte haft så mycket att säga :(
Jag har varit hemma nu men innan var jag hos isa och snacka en massa skit. Sen har jag bara suttit vid tv. Då såg jag en reklam... Om att 2012 ska gå på tv på söndag... Och jag och isa har RIKTIGT mycket ångest inför döden, asså verkligen! Därför måste jag se den men jag kommer nog ångra mig. Men de får jag bara skylla mig själv sen ;)
Jag va även hos tandläkaren idag...
och jag fick reda på att jag får tandställning innan sommaren... Jag kommer se ut som Ugly Betty...
/dessie


Svar på kommentar.

Fick denna kommentaren precis på mitt senaste inlägg
Jag har inte nämnt någon speciell person i denna texten även fast jag skriver det riktat till vissa.
Och jag har inte skrivit någon ting om falsk eller så. Så nej hon är inte falsk, bara för att man är ovänner betyder
inte det att jag tycker hon är falsk.
~Jenny~

Slösa inte din tid på..

Personer som säger att du e deras allt, men när ni bråkar inte gör ett skit för att göra saken bättre.
Pojk/flickvänner som iggar dig totalt och avbokar nästan varje gång ni ska träffas.
Personer som inte kan erkänna att dom gjort fel.
Personer som säger att dom e din bästavän men inte märker när du mår dåligt.
Pojk/flickvänner som inte vågar visa att ni e tsm när ni är med andra
Personer som inte lyssnar på vad du säger eller accepterar att man har en egen åsikt.
Personer, pojk/flickvänner som säger att dom älskar dig och sedan gör slut/sticker dan efter.
Är trött på att alla ska gå runt och säga saker som dom inte menar eller saker som dom senare ångrar.
I ALLT DU GÖR OCH SÄGER FINNS KONSIKVENSER, SÅ OM DU SENARE INTE KAN TA DOM..
SNACKA INTE, OCH GÖR INGET!

Skit..

Hejsan, är så jävla förbannad och sur på allt och alla. Pallar inte mer seriöst..
-Isa

När allt blev bra, var det något som gick snett.


Inköp

Idag var jag ju i stan med Tyra, vi hade jätte kul. Och jag köpte
Långarmad tröja från Ginatricot ~ 129 :-
Skrikrosa BH från Ginatricot ~ 99 :-
Pärlarmband från Kicks ~ 49 :-
Orkar inte fota d haha ...

Dagens..

Så här ser jag ut idag ...
Outfit
Jeans-jacka: åhlens? tror jag..
Jeans: Cubus
Grå "kofta": Cubus
Skor: Skopugnten
Facelook

underbart!

Det är riktigt fnt väder, blev helt peppad när jag vaknade och kollade ut! Men iaf idag ska jag till Gustav A.Torg med tyra, om hon blir klar någon gång... Nu håller jag på att fixa mig, städa rummet & lite sånt :)
Är ÄNTLIGEN frisk, har haft jätte tråkigt hemma själv, brist på sällskap och varit helt alooooone...
Ja, men nu har jag nothing to say sooo CYA! :*

Dålig på rubriker - jao...

Hejsan, har nyss kollat på desperata hemmafruar. Det är nog min absoluta favorit serie! Hahaha älskar det! Sen har jag käkat lite glass och hjälpt min syster kolla efter en film till imorgon. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs imorgon, Puss!





Sjuk..

Jag har varit "sjuk" nu i ca två dagar, fast igentligen så kräktes jag vid 00.15 på måndags "morgonen" och sedan en gång till en timme efter. Så ja, i går mådde jag ganska dåligt var typ illamående hela tiden osv. osv & idag har jag mått ganska bra.
Dessa dagarna är det ända jag ätit:
Måndag : ca 7-8 chicken nuggets & lite vindruvor
Tisdag : 2-3 pannkakor, 1 chokladboll och lite korvstroganoff
har inte alls vatt hungrig eller så, så ja..
Nu kollar jag på Desperate Housewives, ett av mina favorit program.
Imorgon ska jag nog till entré med Tyra, har inte haft tid att träffa henne så mycket så nu måste vi ta igen all den tiden! :)
Men nu har jag inget mer att säga så Cya! :*

I väntan på bättre tider.

Jag vet att det är dålig uppdatering här men Jenny har varit sjuk och inte mått så bar och Dessie har heller inte varit på humör. Inte mycket som händer. Idag hade jag ingen elevens val så jag slutade halv tre istället för halv fyra :)
Imorgon är det studiedag, ska nog handla mina efterlängtade stövlar, mer om det sedan. Vet inte riktigt vad jag ska göra annars förutom träffa Izze. Men vi hörs, Puss!



Det är tanken som räknas!

Hejsan!
Jag tänkte egentligen lägga upp ett inlägg innan idag på datakunskapen men jag hann inte innan lektinen var skut och sedan glömde jag totalt bort det :$
Denna skolveckan är helt UNDERBAR! Studiedag på onsdag och bara en läxa till imorgon. Inget annat!?
Så jävla härligt asså!
Idag har det inte hänt mycket.. Skulle egentligen träffa en kompis nu men istället måste jag stanna hemma och snacka med mina föräldrar om en sak. Aja vad ska man göra..
Min lur kronglar väldigt mycket dessutom så jag kan inte föra över bilder från den men det fixar sig nog sedan. Måste gå nu men vi hörs. Puss!

HAHHAHAHAHHA!

 


"Allt" & lite till..


You don't fail until you give up.

Hejhej.
Idag vaknade jag i ett annat rum, känndes liite konstigt faktiskt. Att vakna upp i min systers (nu föredetta) rum. Idag var jag och familien på IKEA för att köpa lite kuddar och sådant. Nu sätter jag upp lite grajor på väggarna och lyssnar på hög musik, sen ska jag träffa några kompisar :)
Vi höörs, Puss!



musik!

Hej... Nu har jag varit riktigt sur och jag vet inte varför, och nu när jag inte vet det blir jag ännu surare... Jag har verkligen hemska humörsväningar och det är suger...
Innan idag har jag tränat och lite så, sen nu mot kvällen har jag inte gjort något speciellt. Jag har precis ätit korv med bröd, jag har blivit riktigt suger på det nu på sista tiden...
Menmen jag bara måste säga att musiken är en stor del av mitt liv och jag lyssnar på musik hela tiden... Jag börja lyssna på morgonen, sen när jag cyklar till skolan, under hela skoldan, efter skolan och på kvällen, så jag lyssnar verkligen hela tiden!
Och dagens låt är:



Godnatt alla fina människor!
KÄRLEKKK DESSAAAN

Kaos..

Hejsan alla!!
Idag har jag bytat rum med min syster så nu har jag det som är större! :)
Nu är mina möbler relativt på plats. Ska slänga en massa onödiga saker också.
Den ända nackdelen med detta är att jag har fått mycket sämre nätverk här inne :/
Aja, nu ska jag iallafall fortsätta och försöka hinna fixa det sista innan maten. Puss!

Träning in my <3

Hej!
Nu har jag precis joggat lite, det va längesen! Nu tycker jag det är dags att dra igång träningen ordentligt!
Jag är riktigt lat men jag älskar att träna, så när jag väl börjar så kan jag inte sluta. Jag kan bara få sånna sug efter att få träna, det fick jag nu så det va bara att ta på sig skor och kläder och sätta igång musiken, sen va jag igång!
Jag ska sätta mig och äta middag nu och sen ska jag faktiskt iväg och träna gymnastik ;) Jag känner mig faktiskt taggad för träning. Det kommer mer ikväll, jag LOVAR!
KÄRLEK
DESSSAN

Mobilinlägg!

Hejhej, just nu sitter jag i bilen med mamma och pappa och håller på med pappas lur. Vi är på väg till intersport för att kolla cheerskor(om d finns) & jogging byxor. Sen ska vi förmodligen åka någon annan stans för att köpa vanliga skor & jeans :) Sen vid tre åker vi och hämtar ellinor och kör till träningen, riktigt taggad nu för snart ska vårt lag till Tigertävlingnen :D Men har inget mer att skriva så Cya :*
~ jenny ~


Att börja falla för en person som man inte borde - det är en obeskrivlig känsla... Jag vet att jag inte borde falla för han, för det sätter både mig och speciellt han i en svår position. Men man kan inte alltid styra sina känslor...
- dessie'


Snart klar! :)

Nu sitte jag och lyssnar på musik & försöker göra min teckning klar! :)
Så här ser den ut nu

Svenskaaa...

Tjatja bloggen :)
Nä, men just nu sitter jag på svenska med Sarraaaa :)
Vi gör inte så mycket, sitter mest med datan. Och ja, jag vet att jag kände att jag inte kunde blogga så speciellt mucket nu när jag är i skolan men nu har vi svenska så ja.. Jag har Boel -.-
Ville bara säga att vissa lärare kan man få spel på... Tex på gympa lektionerna, när vi skulle spela handboll skulle vi spela killarna för sig och tjejerna för sig, för att det kanske fanns tjejer som inte ville spela med killarna. Visst, det är ju bra att man kan göra så men tex jag och några andra av mina tjej kompisar ville spela med killarna men det fick vi inte? Jag kan tycka att detta lutar lite mot könsdiskriminering eller vad säger ni? Aja nu ska jag "jobba" lite till så ha det bäst! Puss!





är man smart så är man ..

Ja, nu sitter jag och försöker plugga. För vi har spansk prov imorgon, men jag är så jävla smart så jag har tappat bort min spansk bok, så ja jag känner att F:et kallar... Jag är riktigt sur på mig själv för att jag tappat bort den, och jag har redan ett omprov att göra i NO. Så ja omprovs dagen, HERE I COME! :'(

Förbjuden frukt

Hej!
Jag vill bara säga att jag tycker väldigt synd om folk som älskar varandra men inte kan umgås pga heder. Självklart ska man ha respekt för sin tro och familj, men jag tycker ändå riktigt synd om dem som ska behöva gömma den dom älskar för heder.

Medina - Förbjuden frukt
Beskriver precis hur jag känner just nu!


Onldigt inlägg :)

Slutar nu 5 min tidigare :)
Härligt att det är fredag imorgon och sedan HEEELG!!!
Skriver lite senare också, puss :)

ingen lust, ork eller humör..

För det första vill jag bara säga, Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har verkligen inte vatt på humör, eller något. Men ja, jag ska börja cykla till skolan om ca. 10 min, med so.. Sen har vi massa andra tråliga lektioner idag, jag tycker faktiskt att torsdagar är värre än måndagar.. Men iaf, efter skolan eller ja vid 19 ska jag dansa (mtv jazz&show) så det ska bli kul tror jag haha.
Jag måste bara berätta om igår, Dessie tappade bort sina nycklar i tisdes tror jag, sen igår var jag, Jeff & Dessie på Konsum. Alice ringer och berättar att hon har hittat hennes nycklar. Och Dessie börjar böla inne på konsum.. Hon blev så glad så hon började böla helt enkelt haha! Men nu måste jag borsta tänderna och sen sticka till skolan.

Ångest..

Jag måste bara börja med att säga förlåt för uuurdålig bloggning.... Jag måste verkligen skärpa mig.. Men det är såhär att jag kan bara blogga när jag har tillgång till dator för tydligen kan jag inte blogga via luren -.-
Största delen av dyngnet som jag har tillgång till dator är i skolan och jag har väldigt mycket just nu så jag känner att jag inte har tid för bloggningen i skolan förutom på mina håltimmar. Sen på dagarna är jag med vänner och samma sak på kvällarna. Känner att jag inte an sitta med datorn hela tiden heller.. Men jag ska bli bättre på det!!
Idag har jag iallafall varit i skolan sedan hjälpte jag min mamma att städa bilen lite snabbt, jag har varit ute med hunden, sen stack jag även till stallet och träffade en saknad Vanessa!! Vi hade mycket att snacka om.. Imorgon får vi se vad jag hittar på. Ska nog ut med några bänner eller så stannar jag hemma och pluggar eftersom jag har spanska-prov på fredag.
Hasta luego! Besos!



inget inlägg idag :(

Hej!
HERREGUD! INGEN HAR BLOGGAT IDAG!
och idag har jag inte gjort något speciellt förutom att plugga med sara.
det blir ett videoinlägg på kvällen - med bara mig :$
men här har ni lite fina bilder på oss...
kärlek från mig! <3

snabbt inlägg bara :)


Kort inlägg :)

Hejsan alla underbara läsare. Idag har jag varit i skolan sen var jag på teori sen kom Nour och Putte hem till mig. :) Vi gjorde inte så mycket. Efter ett tag kom Dessie också. Nu ska jag plugga lite. Ha det brauu!

Spanska

Nu sitter jag på spanskan, fast vår lärare är inte här så vi har vikarie och sitter i biblioteket. Vi gör typ inget vi ska bara öva lite spanska på nätet och så. Men idag ska jag nog inte göra något speciellt, kanske gå ut lite senare med Jeff o några kanske och så. Men jaja har inget att snacka om så cya!

Tråkar..

Hello, nu sitter jag i köket här hemma och väntar tills min tvätt är klar så jag kan byta om.. Idag börjar jag 9.30 :)
Men jag slutar 16.00 .. Men hoppas dagen går fort iaf, för jag hatar måndagar (vem gör inte?) Haha men vet inte vad jag ska skriva så cya :*

Trött.. :(

Hejsan. Är så sjuukt trött så det är inte sant.. Två nätter nu med väldigt lite sömn.. Igås sov jag ju som sagt hos Dessie och vi gick upp halv 8 för hon skulle träna. Ja, det blev drygt två timmars sömn. Jag pallar egentligen inte göra något men vill häller inte bara ligga inne när det är fint väder och solen skiner. Man får ju passa på så länge det varar, heheh.
Ska äta lite vindruver för det har jag lärt mig att man blir piggare av ;) Puss haj!



Flummiga...

Just nu är klockan 4.18, och jag, Isa & Dessie är fortfarande uppe. Jag har suttit i kanske två timmar och försökt göra ny header, men det blev failat hele tiden och Isa fick sånt skratt-utbrott... Men nu är den klar!
OM NI INTE KAN SE DEN TRYCK PÅ F5!
Men ja, har typ inget att säga, vi sitter bara här flummiga och trötta och väntar ut tiden tror jag?

HJÄLP!

Nu behöver vi er hjälp! 
Vad tycker ni att vi ska göra på vår blogg, för att göra den bättre? Kom med försag!
T.ex vill ni har fler videoinlägg eller vill ni att vi ska skriva istället? Vill ni ha tävlingar? 
skriv er åsikt!

Desirée&Isabel
Isabel&Jenny

Jenny&Desirée

kärlek från oss alla!

Svar på frågestunden

Förlåt om den hackar lite :(

 


släktträff ;)

Hejhopp!

Som isa skrev så va vi på fest igår. 
VI hade kul, för det beror faktiskt inte på vem som är där eller vilken fest det är - det beror på vad du gör den till. Du kan tycka allt är skittråkigt och stå i en hörna eller så kan du bara skita i vad andra tycker och faktiskt dansa och ha riktigt roligt!

 


Idag vakna jag av min hunger och nu ligger jag här o smsar med sebbe.
Ikvälllll blir det släktträff för jag fyllde 14 :) men det va några som inte kunde komma så mamma tyckte synd om mig och då sa hon att jag kunde bjuda hit nån kompis, så Jenny och Isabel kommer såklart, sen sover dom över ;) fettt niiicee!
Det kommer in bilder sen :)

Ha de gött!


People keep telling me that the ''right person'' will come along. I think my ''right person" got hit by a train or something.

Hejsan hejsan. Igår hade jag sjuukt kul med undrbart folk. Jag och Dessie dansa så vi fick ont i fötter och ben.
Från början var det ganska stelt men sen efter ett tag vara alla igång. Pappa väckte mig tidigt i morse sen kom han med "Oj var du så trött? Jag kanske inte skulle väckt dig nu?"
Heheheh jag är riiiktigt morgon trött och sur. Men ja, ikväll blir det att träffa Jenny och Dessie och så får vi se vad vi hittar på. Nu ska jag snabbt en vända till stallet sen hem och fixa mig lite. Puss!

Farmor ~ Gun Ann-Christin Wijkander

Saknar dig enormt!
(Bilder från minneslunden)

kort & snabbt

Nu ska jag iväg med syster & pappa, vi ska besöka min farmors minneslund.. För idag är det fyra år sen hon gick bort så .. Men ja det är bara att bita ihop och fortsätta le även om saknaden är stor !

?

Dålig på rubriker... Men ialla fall just nu sitter jag i skolans kaffeteria och pluggar, ska ha prov i So om typ 30 min :$ Vet inte hur det kommer gå, men bra hoppas jag för jag har pluggat övvveeerrrr mycket nu! Efter so:n ska jag ha spanska, där vi ska ha "prov" på regelbundna verb. Har inte haft så mycket tid att plugga på det så vi för se hur det går.. Vi ska även ha bild "prov" idag -.-
Men så här ser jag ut idag ..
Tröja: ?
Jeans: Cubus 199:-
Armband: Fick dom av Dessie (Thailand)

beautiful.

~ life is beautiful... ~
fuck alltoalla
- D

Samhället har sneeaaatt!

(Ja, jag kanske klagar mycket, men är så sjukt trött på nästan "allt & alla")

Asså är det bara jag som är så jävla trött på allt? Så fort man säger något till någon dömer dom en innan man hinner blinka, och dom flesta man trodde man kunde lita på visas vara inget annat är falska. Vänner sviker en och går till andra, man hör folk som snackar skit 24/7 om deras vänner, tro man går runt och säger massa saker om ens "vän"?! Sen stör jag mig så sjukt mycket på folk som är där för stunden, t.ex om man skriver en facebook status typ "pallar inte mer" så är det nästan alltid såna som skriver "finns" och typ hundra hjärtan, men egentligen vill dom bara veta vad som har hänt så att dom har något att gå runt och snacka om, och så fort du berättat sticker dom.

Fyfan för såna asså skaffa ett liv istället för att lägga er i andras!!!

~ Jenny ~



Fuck my life..

Hejsansvejsan
Är det bara jag som tycker att alla är helt nere och deprimerade? Ja asså jag ska inte säga att jag mår speciellt bättre.. Jag är trött, blir lätt sur, klagar på typ allt, JÄVLIGT SKOLTRÖTT!!!! Läxa på läxa på läxa.. Det verkar som att dom verkligen gör allt för att få en att int palla det mer. Sen fryser jag KONSTANT också! Det kvittar hur mycket jag tar på mig? Och inte nog med det, som lite grädde på moset kom det ju mer snö igår. Nu när jag faktiskt började tro att våren var på väg.. Tror jag håller på att bli sjuk också, hela min familj är ju fett förkylda med feber och huvudvärk. Hahaha nu låter jag som en sådan jobbig sur tant som typ bara klagar och skäller :$
Tagga helgen nu och hoppas att det blir riktigt kul! Utgång med Sara och Dessie imorgon och sedan en myskväll med de bästa på lördag!
Jag ska sluta tjata och så kan jag istället visa de fina bildena jag tog på min hund när jag var ute med henne. Fasten jag hatar detta vädret var det precis som att "matchade" hennes färger. Vet inte hur jag ska förklara det så ni får väl försöka tänka ut hur jag mena :P





Ännu mer plugg.

Sitter nu som vanligt och pluggar haha, det har blivit en vana nu typ... Hahah. Men idag var jag i skolan, tråkigt som vanligt! Fast ja, det var bara kul på no:n för vi bygger spagetti broar ;)
Har typ inget att säga hah, men här är en bild på mig sen i förrigår :)

Vem känner för o plugga?

Hej :(
Jag måste säga att jag är så skoltrött så det inte är sant! Jag hade engelska glosor idag. geografi, spanska verb och bild-test imorgon. Jag hatar verkligen detta! Jag vill bara skita i allt och alla, för jag hatar allt och alla just nu. Alla är riktigt konstiga, skolan bombar oss med läxor och prov och tror att vi har en gigantisk hjärna som klarar av hur mycket som helst. Gymnastiken går inte så bra de heller, det känns som jag inte utvecklas och blir bättre.
Jag vet inte varför men jag har hemska humörsvängningar, jag kan va skitglad sen kan jag va skitarg eller ledsen en sekund senare :/
Jag vill flytta härifrån, det verkar som alla är falska här men jag vill inte tro så om folk.
Men ibland tänker jag att det måste alltid vara någon som ska må uselt, det är kanske jag som ska må skit nu? Jag vet faktiskt inte...
Men jag hoppas det förändras snart för jag tycker detta är förjävligt.
Hoppas ni har det bättre än jag!
Kärlek dessie <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3199656/images/2012/pic_192990910.jpg" class="image">


Kony 2012

Värt tiden att kolla, riktigt sorgligt. Det är sjukt att detta händer just NU i världen!

plugg

Sitter och pluggar röven av mig just nu! Vi har ganska mycket läxor denna veckan.
Torsdag: Engelska, were, was, am, is och blablabla
Fredag: So prov- Geofgrafi, Bild test- Tekniska termer och Spanska regelbundnaverb.
Är så trött på skolan det ända jag har gjort denna veckan på min fritid är pluggat, ätit och sovit för jag har vatt riktigt trött när jag har pluggat. Sammanlagt har jag nog pluggat kanske 4 timmar idag om inte mer...!!
Så det är därför jag inte har bloggat så mycket under denna veckan. Kommer försöka blogga så mycket som möjligt sen!

Underbara!

Hej!
Jag bara måste säga att det finns väldigt många underbara människor här i världen! Dock finns det tyvärr ännu fler idioter :(
Jag vill bara ta chansen att tacka alla som funnits där för mig, speciellt Jenny och isabel nu på sistone! Men även en helt underbar vän som jag vet jag kan lita på fast jag inte känt han så länge, han ska veta att jag alltid kommer finnas där för han när det gäller!
Dessa är bara tre av de vänner som hjälpt mig de senaste åren men alla andra, ni ska ha mer än tusen tack! Jag uppskattar verkligen allt det ni har gjort för mig!


Tråkigt...


When you wont something you've never had, you have to do something you've never done

HAAAAAAAJJJJJJJ ALLLA SÖÖTIISAR!!

Hehehe är ganska flummig idag, vet inte riktigt vad som har hänt,
jag brukar vara fett trött, men nädå. Idag har jag hoppat omkring och dansat,
och en massa sådanna saker. Jag var jätte trött och sömnig
de två första lektionerna men sen gick det över? Aja nu sitter jag och dansar och flummar med
Jenny på elevens val. :) Lika kul som alltid!
Senare efter skolan ska jag nog sticka och handla med mamma om min syster inte är
allt för sjuk.. :( Sen får vi se vad som händer.
Juste igår så var det ju första gången jag träffa dessie efter hennes resa.
Det blev många kramar och pussar på henne :)
Sen när vi skulle gå till centrum på rasten passade jag och jenny på att
ägga vår lilla sötnos :P
Hahahah stackaren trodde hon skulle komma undan..
Hon fyllde ju år under sin Thailandresa.
Dessie du vet att vi gjorde det med kärlek!!!
Pussar från mig och Jenny!



Take care of all your memories, for you can't relive them.

Sorry för dåligt bloggande!
Sitter och väntar på att få gå in på spanskan. Igår var jag med Ismail efter att jag tävlat. Det var ideal tid (man ska komma så nära en viss utsatt tid så möjligt för att vinna) jag vann inte för jag red för snabbt :(
Annars har jag inte så mycket mer att säga.
Eller jo, idag ägga jag och Jenny dessie, bilder kommer senare
Puss!

SVAR!

Jenny: Allt utom hårdrock och opera.
Isabel: Musik som går att dansa till. Typ reggaeton.
Desirée: Det mesta, men helst hiphop.
Jenny: Ingen speciell, har nästan kommit över mitt ex.
Isabel: Ingen.
Desirée: Ingen.
Jenny: Dans & Cheerleading, går nu andra terminen på cheer och mitt lag heter Ladybugs.
Isabel: Jag rider och tar hand om hästen.
Desirée: Jag tränar gymnastik och har tränat det i 8år. Föreningen heter GF Örnarna och min trupp heter Trupp 1 - för vi är äldst. Jag är även tränare för två grupper och inhoppare i en annan.
Jenny: Ca 156.
Isabel: Ca 160.
Desirée: 164.
Jenny: Alice, Ellinor, Jessica och Tyra - kan inte välja mellan dem.
Isabel: Kan inte välja. Har helt underbra vänner, men Vanessa, Ailar och Amana är nog de som står mig närms.
Desirée: Isabel och Jenny är mina allra närmsta vänner sen finns det flera andra helt underbara vänner.
Jenny: Det gör jag :) T.ex om man ska göra en sådan header måste man först ta bort "ramen" som är runt headern. (Sök på google så kommer massa hjälpmedel) sen så tar man reda på hur bred headern ska vara, vår är iaf 830px. Jag tog en bild på en rosett från google och klistrade in den i paint så att det ser ut t.ex så här:
Sen får man fylla i det vita med blått (i denna headern) och sen så blir det så här tillslut ungefär:
För att göra vår "layout" har jag använt, Picnik, Picasa, Paint, Pizap (detaljer), Powerpoint (texter)
Hoppas detta har hjälpt dig, säg bara till annars!
Jenny: Vi kanske kan ha någon tävling så man kan vinna en design som ni bestämmer själv.
KÄRLEK FRÅN OSS ALLA!

Måndag för desirée!

Hejsanhoppsan :)
Idag ska jag först åka och acceptera mitt bankkonto och ta ut mitt ID. Så jag slipper både idrotten och datakunskapen! (y)
men jag går till skolan efter lunch, så jag hinner till min svenska som börjar 12.50.
Efter skolan idag ska jag TRÄNA GYMNASTIK igen! Jag har inte tränat på typ 3veckor för jag var i Thailand. Så jag är supertaggad! :D
Kärlek dessie! <3


Skriver sen.

Jag skriver om söndagen(igår) lite senare idag för jag ha råkat ta bort HELA texten TVÅ gånger! Så jag skriver sen.
Kärlek dessan! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3199656/images/2012/pic_192493780.jpg" class="image">


Sluta döma, det är inte ditt liv det handlar om.

Är så sjukt trött på att man ska behöva må dåligt för att "folk" är helt dumma i huvudet. Det är inte okej att döma folk innan du känner dom, och även om du inte gillar en person har du inte rätt att t.ex hota den eller kalla den massa saker. Finns heller inget värre än folk som inte står för vad dom sagt eller tycker, eller såna som leker sig bakom skärmen, men i verkligen vågar den ingenting.

Det är inte okej att vara rädd för att gå till skolan eller undra när nästa person kommer och kallar dig saker. Det är inte lönt att lägga sig i andras liv, för ni ändrar ändå inte dom.

 

T.ex när du kallar en tjej hora, en hora är någon som säljer sex för pengar, inte någon som du ogillar! Alla har sin egen stil så att gå runt och kalla någon emo, fjortis mm är bara onödigt, fattar inte varför man lägger sin tid på att hata?

 

Ett ryckte är ett ryckte, och det är sällan sant vad som sägs.

 

~JENNY~



Train ~ Drive by

 

Fått denna låten på huvet, men den är så jävla bra!

 


Lödagen

Kom hem från Ellinor för typ en halv timme sen typ men iaf, imorse gick jag upp och åt frukost kanske vid elva eller nått, och sen vilade jag bara och jobbade lite med förstorningen. Sen vid halv fyra hämtade vi upp Elli för att träna cheer. Och idag på träningen gick vi igenom hela programmet och räkningen. Det var jätte kul och jag har blivit vigare också! :D Haha, men efter träningen hämtade mina föräldrar oss och sen fick vi veta att vi skulle hem till Ellinor och äta kina-mat med dom, och sen hade Carina (Ellis mamma) fixat en typ fryst hallon tårta som var jätte god! Och sen åt vi även lite friterade bananer med glass. Lite senare gick jag och Ellinor ut i hennes garage och spelade Air-Hockey, i typ 2h.. Sen blev vi helt flummiga och fick sånt djur utbrott på puckarna (vi spelade med två stycken) så dom flög runt och vi fick leta efter dom bland alla kartonger -.-' Men snart ska vi rita lite, här är är några bilder + en video från kvällen.
Den goda hallon tårtan
Friterade bannaner och glass
Min mat, friterad kyckling, nudlar & sötsur sås
Lite bilder på mig och Ellinor

Jag & Ellinor en helt vanlig lördag...

Förlåt för dålig kvalite...

 


Don't sit around and whait for the perfect moment, just take the moment and make it perfect!

Hejsan.
Idag har jag inte gjort så mycket, var i stallet en liten stund och pyssla om och red min polle.
Jag älskar att vara i stallet för där är det så avslappnat på något sätt, tex är det narturligt att bli "smutsig" så det är inget som man behöver oroa sig för. Hästarna är lite som en terapi också. Om man sitter upp på hästryggen med ett problem, hoppar man av och har glömt det. Om man mår dåligt kan det ibland hjälpa att bara stå och kela med hästen och sedan mår man mycket bättre.
Sen stör jag mig grovt på folk som säger "Hur kan ni tycka det är så roligt att rida? Det är ju bara att sitta på hästen?" Nej! Det är verkligen inte bara att "sitta på" hästen! Ridning är ett sammarbet mellan ryttare och häst. Känslan när du får en sådan tung och stor varelse att röra sig lätt och mjukt är underbar. Ridning är också något som handlar om perfektion. VM i hästhoppning är VERKLIGEN inte bara att "sitta på" hästen, ifall du ska hoppa ett hinder på 1,80 måste man ha rätt hastig het och perfekt avstånd från hindert när hästen hoppar av. Du kan inte ta för hårt i hästen men inte heller för löst utan alldeles precis lagom. Du ska ha en stadig men mjuk hand. Trycka på med skänklan (benet) vid exakt rätt tillfälle för att få hästen göra som du vill.
Sen det där med att man inte fårstår att det är kul att rida. Det är nog så att om man inte testat kan man inte veta. Men känslan när man "flyger" över ett hinder eller när man galopperar på en äng eller något annat ställe är underbar. När det gått sådär riktigt bra på en tävling eller ett ridpass blir man lycklig på ett speciellt sätt.
Jag antar att det alltid kommer finnas personer som kommer retas med att det inte är svårt eller att dom inte fattar vitsen med det. Jag kommer iaf alltid älska hästarna och ridningen!


Min fina!!


Sen finns det ju alltid folk som misstolkar det med "ridning"..
haha pallar inte..
Ska baka lite och kolla nån film nu så vi hörs! Pussar!



Sverige.

Hejhopp.
Nu ska jag till MBK igen, sen ska vi dra oss mot flygplatsen för att åka hem till sverige.
Vi ska åka 1 i natt (thailändsk tid), kommer hem 6på morgonen (svensk tid).
Jag älskar o flyga så det ska bli härligt att träffa alla vänner igen!
Mycket kärlek Dessie!


Vad känner ni?

Hej!
Jag undrar över en grej, det här med kärlek vid första ögonkastet. Är det bara nått man säger eller är det verkligen så?
Har ni nån gång upplevt det?
Känner ni någon som upplevt det?
Och om inte - hade ni VELAT uppleva det?

Jag ska säga att det har inte jag och jag vet inte om jag tror på det heller...
Kommentera gärna och skriv vad ni känner.
Kärlek Dessie <3


"lyckad" kväll

Idag så har jag inte gjort så mycket, har bara tecknat, städat och lite så. Idag så åt vi något av det godaste som finns till middag, VITLÖKS BIFF! :D Haha nej, men det var jätte gott.

Efter maten skulle familjen egentligen testa vår Choklad -fontän för första gången, och doppa jordgubbar i det! Men det blev inte så lyckat ... Vi kan säga så här, det slutade med att vi förstörde nästan all choklad, och sedan hade vi för lite choklad, sen hitta min syster ett Marabou i skåpet som hon lägger i en plast skål och sätter in den i mikrovågsugnen, glömmer bort tiden så det slutar med bränd Marabou, smält plast skål och ett pipande brandalarm …

Och juste sen såg vi värdens sämsta film, ”2012: Ice Age ” tror jag. Antingen såg man inte vad som hände eller så var allt helt fejkat, så ett tips är se inte den för den är skit kass!

Nu sitter jag och jobbar med min Taylor Lautner förstoring och lyssnar på musik :)

Imorgon är det Cheer-träning, och ska kanske träffa Ellinor också så hoppas morgondagen blir mer lyckad …

Två bilder sen idag + trailer till 2012: Ice Age …


Sorry sorry

Heeejsan!
Ledsen för dålig uppdatering! Ska bättra mig men i skolan hade jag inte ork med det, var bara helt nere eller deprimerad. Ibland har man sådana dagar bara. Men senare idag fick jag en andledning till att bli lite ledsen..
Men inget man ska haka upp sig på!
Aja, efter skolan träffade jag Sofie, äntligen! Hon har ju varit sjuk nu ganska länge.. :(
Sen kom Cj och Ogge också, vi gjorde inte så jätte mycket, sen följde vi Ogge och Sofie en bit, Hannes och Jeff hade också hunnit dyka upp då. Jag sa hejdå till dom och gick hem för jag skulle baka till en tävling på söndag. Jag och mamma följde även min syster och hennes kompis till diskot nere på firtidsgården. Har inte gjort så mycket mer. Sanckade lite med mamma om "framtida planer". Det är så att min mamma är ganska frysen av sig och hon ÄLSKAR att åka på semestrar, därför ska vi kanske flytta just utomlands om några år. Antingen Brasilien eller Tanzania. Jag skulle häldst vilja flytta till Brasilien. Älskar det, där är så mycket att göra men samtidigt i Tanzania finns det ju också allt möjligt som safari och sådant. Men vi får se hur det blir med det :)
Ska umgås lite mer med min familj nu så vi hörs! Pussar!

Bild!

Idag blev jag 100% klar med min bildförstorning i skolan! :) Jag förstorade/tecknade Pegasus, hästen i barn filmen Herkules. Jag fick C-B på den, så jag är ganska nöjd!!
Bild på den...
Men vi har fortfarande ca 2 veckor kvar att jobba med bildförstorningen, och jag är den enda i vår grupp som är klar (tror jag) så under tiden ska göra en "fri bild" och om den blir bra ska jag lämna in den för att kunna höga mitt omdömme så att jag får högre chans att få så bra betyg i åttan som möjligt. Jag ska ialla fall förstora/teckna snyggingen Taylor Lautner (börja idag), och så här långt har jag kommit ...
Bloggar förmodligen ikväll men ha det bra så länge!

Dagen.

Hej alla frysande människor.
Idag har jag varit på MBK i Thailand, så där blev det lite shopping.
Under veckorna som gått har det blivit detta jag har handlat:
- två navelpiercingar.
- två skal till min iPod.
- en bikini.
- 6 armband.
- en ring(som jag fick när jag fyllde år).
- tre pärlarmband(som jag fick när jag fyllde år).
- en navelpiercing(som jag fick när jag fyllde år).
Så jag måste säga att jag är nöjd med mina inköp.

Jaja, det händer inte så mycket här nere som jag kan skriva om, men det är alltid något.
Jag hoppas ni fryser era små gumpar av er därhemma för nu ska jag sova!
Xoxo Dessie <3


Otur :(

Asså idag har inte riktigt varit min dag.. Först som jag sa så plugga jag till mitt prov, det gick ändå bra! Sen råkade jag plugga så länge så jag blev sen till skolan och kom försent.. Sen eftersom jag stressa så mycket så glömde jag min lur hemma. Och snacka om att man verkligen känner sig "naken"  när det händer.. Sen när jag kom hem så letade jag, Amanda, min syster och hennes 2 kompisar men vi hittade den inte:( När jag gett upp kommer min syster med den. Hihihi älskar henne!! Just nu är jag med min kompis Amanda och senare ikväll ska jag på möte.

Stress..

Heeeej alla fina människor!
Igår kunde jag inte blogga för jag var tvungen att plugga men jag var även en liten stund med Jeff, Cj och Ogge. Matilda skulle också komma egentligen men hon hann inte. :( Vi gjorde inte så mycket, snackade mest sen tittade vi på fotboll. Som sagt pluggar jag som en idiot nu och stressar för jag börjar snart, så ska cykla till skolan nu.
Wish me good luck :)

RSS 2.0