"Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring, so I go back to being me."

Sitter i köket nu och har nyss käkat lite. Cykla till stallet innan för att vara där i en halvtimme och sedan cykla hem igen haha. Var med Dessie, Nour och Serin för en stund sedan. Vi var bara hemma hos mig och tog det lugnt som vanligt. Imorgon åker ju Dessie iväg så jag kommer inte träffa henne på hela denna hälgen OCKSÅ!? Hon var ju borta förra så hur vågar hon lämna mig en gång till? :( Aja, det blev iallafall ett låångt hejdå. Önskar henne lycka till! Och hälst inga fler skador..........
Är sugen på att lägga upp lite ego bilder så här får ni några :$
Hehehe :))

!!


Before I die..


Love life!

Hejhej alla sötisar!
Sitter på svenska just nu och gör inget typ. Är så sjuukt skoltrött nu asså.. Denna vecka har varit ganska härlig ändå. Måndags hade vi tre timmars rast så jag hade bara tre lektioner + klassens tid. I tisdags var det halv studiedag så jag sluta 1 och missa därför idrotten också! :D Igår är vår korta dag så vi sluta halv två. Men vi hade en idrott som döda mig asså! Vi skulle springa slingan här i Oxie två gånger och det är tre km. Sprang på drygt 16 min vilket är sämre än förra gången jag gjorde det men det var sista gången vi hade idrott för denna terminen så det gör inget. Idag är det vanlig dag och jag slutar 20 över tre, imorgon slutar jag tre så det är ganska skönt.
Nästa vecka är det halv studiedag på tisdag sen nationaldagen på onsdag så då är vi också lediga sen är det bara sista veckan och sen sluuutaar vii!! HÄÄRLIIGT!!
Vet inte vad jag gör idag, det beror vem som är social :))
Men vi höörs! Kisses!


Before I die..


AVSLUTNINGSKLÄNNING BITCHES!!

-Ber om ursäkt för dålig kvalité :$


Love when you ready, not when you lonely..

Sitter på matten i ett litet klassrum med Sara, Ailar och Genti. Vi har egentligen helklass men vi fick gå in i ett annat klassrum och nu "räknar" vi jätte flitigt ;$
Slutar om typ en halvtimme sen får jag se vad jag gör men ikväll ska jag till stallet, Kisses!


Before I die..

Hade tänkt lägga in en eller två "Before I die..." bilder varige dag eller ja, någon dag då ooch då så här kommer två :))

Softish

Sitter just nu ocg käkar gräddbulle. Slutade för en halvtimme sedan för de blivande sjuorna ska kolla på skolan lite och hälsa på lärare och sånt. Skönt för oss iallafall som egentligen skulle slutat halv 4! Nu väntar jag och mamma bara på att min syster ska komma hem så vi kan sticka och kolla på någon avslutningsklänning. Har riktig ongest eftersom jag inte har hittat nån klänning än... :(( Vi får se om jag hittar något fint. Vet inte riktigt vad som händer sen, kanske träffar någon eller något sånt, See ya så länge Puss!


Shame on me......

Asså jag är verkligen jäääättteeeeeee ledsen över min dåliga uppdatering! Jag har inte gjort så jätte mycket men kan berätta lite kortfattat.
ONSDAG 23/5
Vi var på min gamla skola som min syster går på och kolla på när hon hade uppvisning. Hon går i en musikklass eftersom den skolan har en musikprofil.
TORSDAG 24/5
I torsdags var jag ute med en massa trevliga pöjkar och hade det roligt. Hahah trodde jag skulle dö ett ögonblick där.. Hahah :$
FREDAG 25/5
I fredags hade mami kalas för hon fyller år idag. Vi åt gott och hade det jätte trevligt! :)
LÖRDAG 26/5
I lördags stack jag och min syster hem till min moster sen stack jag, Vanessa och min moster till min kusin och käka lite där hemma, sen stack vi till ribban och kolla på en fitness tävling sak..? Och spelade fotboll och minigolf. :))
Sen käka vi pizza sen stack jag Vanessa och min moster på bio och såg Dark shadows med Johnny Depp. Väldigt bra faktiskt. Efter det kolla vi Eurovision och kände sig stolt över att vara svensk!
SÖNDAG 27/5
Först var jag, min syster och min moster på en tipps runda i någon skog någon stans hahah? Sen kom jag hem, stack till Jenny och hjälpte henne plugga sen kom jag hem och åt och sen träffa jag Kristian.
IDAG 28/5
Har inte gjort så mycket dag faktiskt, var i skolan sen red jag och sen blev jag trampad på foten av Malvina och kunde knappt gå så vi kunde inte gå på restaurang.. Istället blev det pizza och mys hemma. Men vi hörs så länge, Kisses!


Eurovisen!!

Sitter just nu och kollar på tv och är jävligt stolt över att vara Svensk! Idag har jag varit med min syster, moster och kusinvitamin. Vi var på ribban och kolla på fitness sak graj hahah. Sen käka vi pizza sen bio och vi såg "Dark shadows". Jätte bra film faktiskt! Lite bättre för Johnny Depp var med heheh.
Imorgon kan ni få lite bilder och så, men vi hörs sålänge, Puss!

Storstädning i rummet på G!

....

Innan-Efter!

Blev faktiskt ganska nöjd, inte så mycket skillnad men håret är i försig plattat "efter" så får se hur kort det e sen... Men ja nu såg nu hur det blev PUSS!

Frisör ångest!

Är påväg hem nu med mamma. Har vatt i stan och klippt oss och kollat på kläder och sånt. :)
Jag verkligen hatar att klippa mig, är lika rädd varje gång ! Men det blev jätte bra tycker jag, lägger upp bild på hur det blev sen. När vi kommer hem ska vi käka tacos! :D haha..
Ja, sen idag i skolan "förstörde" jag mina converse... Fick tuggummi på dom tack vare någon idiot som kletat tuggummi på bänk benet!! Riktigt sur för d men ska se om d går att fixa sen... -_-
CYA :*
~Jenny~


Kanin funnen!

Min mamma hittade denna kaninen när hon var ute med vår hund, det är vädur-kanin och hane. Är det någon som känner igen den eller vet något om den är det bara att höra av sig (http://www.facebook.com/isabel.torres.376) för vi har den här hemma så länge. Men vi kan tyvärr bara ha kvar det tills imorgon. Sprid gärna vidare!



#Love

  • Whwn she stares at your mouth, kiss her.
  • When she pushes you or hits you like a dummy cause she thinks shes sronger than you, grab her and don't let go.
  • When she starts cursing at you trying to act all tough, kiss her and tell her you love her.
  • When she's quiet, ask what's wrong.
  • When she ingnores you, give her your attention.
  • When she pulls away, pull her back.
  • Whwen you see her at her worst, tell her she's beutiful.
  • When you see her start crying, just hold her and don't say a word.
  • When you see her walking, sneak up and hug her waist from behind.
  • When she's scared, protect her and make her feel safe with you.
  • When she steals your favorite hoodie, let her keep it and with it for a night.
  • When she teases you, tease her back and make her laugh.
  • When she doesn't answer for a long time, ressure her that everything is okay.
  • When she looks at you with doubt, back yourself up.
  • When she says that she loves you, she really does more than you can understand.
  • When she grabs at your hansds, hold hers and play with her fingers.



































Så du hatar mig? Ta en nummer lapp & vänta tills jag bryr mig.


You don't say? :o


Svar

Svar: Klänning nummer 6 är ifrån cubus :))

Bilder från de senaste dagarna

Var på stranden med la familia och Shiela (hunden)
Nomnomnomnomnom!
Min fina
Bowling med brudarna (Dessie, Aisha och Sara) Jag vann alla gånderna heheh :))
Efter bowlingen stack vi till BK och käka sen stack vi hemtill mig, tror jag haha?
När tjejerna skulle hem stack Sara och Dessie tillsammans så följde jag Aisha till busshållsplatsen och då såg vi en igelkott :)
En bild på mig efter att jag varit på möte hehe:$
Lejoonkuungeeeeen!!
Bakade kolakakor kl 7 på morgonen innan jag skulle tävla för vi hade cafeterian
Kom tvåa! Det var idealtids tävling, alltså ska man komma så nära en viss utsatt tid som möjligt. Jag var 5 tiondelar ifrån idealtiden. Tiden var 36 sekunder och jag red på 36,5.. Hahah
Fixade mina naglar igår och jag blev faktiskt jätte nöjd :))

~svårast av allt är att veta att du förmodligen inte känner likadant~


HJÄLP!

Dessie och Jenny har ju lagt ut bilder på de klänningar som dom tänkt ha på skolavslutningen och eftersom det bara är 22 dagar kvar hade jga också tänk fråga er vilken ni tycker best om för jag vet verkligen inte!! Så skriv i kommentarer vilken eller vilka ni tycker är finast :)

Sooorrrryyyyyyy!!

Jag är ledsen för jag inte har skrivit på länge men det är för jag inte haft ork och jag har heller inte mått så bra. Det har varit mycket som kommit på en gång..
Aja, skit i det nu. Jag tror iallafall att jag lägger upp lite bilder från de senaste dagarna senare men nu måste jag kila föar jag ska träffa jenny, Sees!
/Isaa

~


Spagat-handvolter och sånt

Har varit ute i solen nu typ halva dan, "tränat" + solat! ;)


little reasons to smile ~ Love

[http://littlereasonstosmile.tumblr.com]

Tisdagen den 15/5!










bilderna talar.

^_^

Funderar på om jag ska sticka till skolan nu eller om jag ska vänta lite. Pallar inte riktigt ge mig ut nu i regnet och bli blöt och allt sånt:(( men samtidigt vill jag ha mina ringar:/ Aja vi får se. Ciao guapas!

My day

Hejsvej alla stalkers!
Idag har jag ju varit med Dessie på Ikea heeeela dagen.. Jenny kunde tyvärr inte. Först tog vi vars två korvar och en dricka sen stack vi in i själva affären och luffade runt. Sen gick vi ut och köpte varsin glass + jag köpte en kanelbulle och till det fick man en valfri kaffe så tog vi det också. Sen körde vi omkring på parkeringen med nån sån konstig vagn som är helt platt typ, hahah. Sen spang vi till tåghollplatsen eller vad man säger för vi trodde att tåget gick 18 över men icke.. Det gick 48 så vi strässa/sprang i onödan. Iallafall så satt vi och sjöng/skrek gamla godingar samtidigt som vi vänta på tåget, hahah måste låtit förjävligt..:$
När vi kom hem hade min mamma gjort pannkakor så då åt vi det och jag har inte varit så mätt på jag vet inte hur länge.. Kunde knappt röra mig.. Efter att vi smält maten sack vi hem till Jeff och gjorde klart vår dialog i spanska som skulle vara klar imorgon. Sen stack jag hem och kolla på desperata hemmafruar och nu sitter jag och äter fruktsallad. :))
Dessie har nog lite bilder från idag som hon nog lägger upp sen.
Btw, precis innan jag skulle sticka hem från skilan ritar Nour mig i huvudet med Dessies gamla mascara så jag var tvungen att gå in på toan och tvätta av det, och när jag gjorde det tog jag av mig mina ringar och smidig som jag är glömmde jag dom och får sticka till skolan tidigt imorgon:(( Men vi hörs så länge, Kisses!


Treåring tog 25 miljoner

Treåring tog 25 miljoner

 


Natten till igår blev Isalands stora bankvalv utanför Leta rånat. Den misstänkte är Rita Blawsco. Treåringen som förra året mördade vår president.

Rita hann ta ca.25 miljoner innan staten märkte något och kunde göra något åt det. De har bevis på att hon gjort brottet men vi måste ändå prata om vad hon ska få för dom. Just nu sitter hon på underjordisk anstalt men en stor skala av Isaliterna klagar eftersom hon är 3 år.

Just nu diskuteras det om hon ska få psykisk vård eller få fängelse i 7 år. Efter som hon är så ung tror många att hon inte skulle förstå om de låst in henne vad hon gjort för fel men då säger vår president såhär:

-         Vi måste tänka på att hon faktiskt rånat vårt största bankvalv och förra året mördade hon den då-varande presidenten. Hon är inte så hjälplös och oskyldig som många tror. Hur skulle hon annars klara av att utföra det som hon gjort?

Som många av er vet sitter Ritas mamma Skovsi, på samma anstalt som Rita planeras flytta till. Eftersom det var hon som fick Rita att mörda vår förra president. Men det kan bli ett problem anser vissa eftersom det inte får sitta släktingar på samma anstalt. Därför tänkte de att om de flyttade på Skovsi kunde Rita sitta där.

På fredag ska rättegången mot Rita hållas och då får hon sin dom. Då får vi även se om Skovsi ska flyttas eller hur det blir med det.

Text: Isabel Torres    



Hahaha den blev lite konstig i slutet men annars blev jag ganska nöjd hahah.
Efter denna lektionen som är elevensval ska jag hem och lägga min väska och hämta pengar och sånt sen ska jag Jenny och Dessie kanske till Ikea och äta något gott heheheh. Kisses!


Några bilder från igår

Igår red jag ju Malvina och hon har faktiskt blivit jätte duktig som jag sa. Vanessa var där och fottade mig och Hanna som red Rocky. Vanessa har precis skickat fyra bilder sen börja det krångla så dom andra kommer imorgon I think. Här är iallafall tre foto på mig och Malvina som jag hann få.
@VanessaSimicJohansson
'
@VanessaSimicJohansson

@VanessaSimicJohansson


Drygdag.se

Sitter just nu i skolan med Fanni och har haft rast i drygt tre timmar. Vi har inte gjort så mycket, varit och handlat och suttit och solat och lite sånt. Vi börja halv tio och har haft en lektion. Nu ska vi ha so, sen spanska sen klassens tid sen slutar vi tio i fyra, vi hörs så länge, puss!

//Isa


When a girl says "don't worry about it" you better fucking worry about it!

Hejsvejs alla sötnosar!
Nu ska jag cykla och möta Jenny. Innan idag var jag i stallet och red fina Malvina som har blivit mycket bättre på att galoppera. Detta var tredje gången jag red henne och hon har faktiskt blivit bättre och lugnare.
Försökte överföra lite bilder från min lur till datan så ni kunde få några bilder men det gick inte. Men ja, ni får helt enkelt vänta :))
Nu ska jag iallafall sticka och möta henne, Puss!

Söndag!

Idag har jag inte gjort något speciellt, sov över hos tTyra men fick gå hem tidigt idag för hon mådde dåligt.
När jag kom hem slängde jag mig i soffan och kollade på tv :P sen gick jag ut och solade! Fick lite färg ändå haha... Inte så mycket menmen jag jobbar på det ;) Hhaaha har inget att säga så pusspuss! :*

Lördag: Dans-Uppvisnig + Kompisar!

Vi hade två danser, en med bara vår dansgrupp (Rihanna - Don't Stop The Music) och en med en annan grupp (shakira - waka waka). Men vet inte om jag ska fortsätta nästa temin, det beror på hur mycket det blir med Cheerleadingen. Och sen ska Kimberly sluta, så det lär ändå inte bli lika kul :/ (min danslärare). Men jaja, här är iaf två bilder från igår!
Therese, Weronika, Ellinor, Kimberly, ?? (hon går i den Kims andra grupp, vet inte vad hon heter..) &
Jag :)
Tjejerna som övar :)
Vi hade två danser, en med bara vår dansgrupp (Rihanna - Don't Stop The Music) och en med en annan grupp (shakira - waka waka). Men vet inte om jag ska fortsätta nästa temin, det beror på hur mycket det blir med Cheerleadingen. Och sen ska Kimberly sluta, så det lär ändå inte bli lika kul :/ (min danslärare). Men jaja, här är iaf två bilder från igår!
Therese, Weronika, Ellinor, Kimberly, ?? (hon går i den Kims andra grupp, vet inte vad hon heter..) &
Jag :)

Tjejerna som övar :)
'

Sen när jag kom hem käkade jag & fixade mig. Sen träffade jag Tyra och va en stund hos henne sen träffade vi Jeff, Rebaz & Lucas. Lite senare kom Hannes och Filip.

Lucas & Jeff i min Cheer-Hoodie... :

Fredag: Stan!

I fredags var jag stack jag till stan efter skolan med Tyra. Först stannade vi vid trianglen och tog vars 2 cheese burgers på MC, sen tog vi bussen till entré. Vi va där i typ 3 timmar kanske, sen åkte vi hem.

Köpte denna söta blusen från H&M för 99:-


~ Minnen ~


solbränna?

det är väl ingen som vill se ut som ett spöke på skolavslutningen? eller?
man kan bara lägga sig ute i solen och vänta, men det finns några knep som kan skynda på brännan ;)
  • ät ca. 2 morötter så får du den gyllene brännan. OBS!! INTE FLER ÄN 3, DÅ BLIR DU ORANGE!
  • ta en sprayflaska och fyll den med vatten. häll sedan i salt i flaskan. sedan sprayar du saltvattnet över hela dig. när det har torkat kan du göra det igen.
    detta gör att huden rar till sig mer solstålning med hjälp av saltet, som om du har badat i Medelhavet.
  • använda sololja.
  • sola i poolen/havet på en luftmadrass eller liknande, det gör att vattnet reflekterar och du får dubbelt så mycket sol.
  • om du är ute efter att få ansiktet extra brunt kan du använta en spegel eller vanligt aluminumfolie och hålla den en bit under hakan. detta reflekterar också.

/ dessaaan :)


Landskrona!

Hejhej, nu sticker jag till Landskrona men kommer hem ikväll igen. Kanske slänger upp ett inlägg sen om jag har tid och tillgång till data. Kisses!

Hemma hos Dessan

Sitter just nu i Dessies säng och försöker få ur min kompis en sak men han vill inte säga:((
Har varit ute idag och träffade massa kompisar, det blev inte någon utefest för vi fick förhinder..
Hämtade även min plattång idag:) Men vi hörs!

....

Mysigt....


Cheer-Inspiration'


Ny frågestund?

Isa skrev här om dan om ni ville att vi ska ha en ny frågestund, vill ni det?
Isåfall måste ni BOMBA med frågor!


Drake ft. Rihanna - Take Care

Älskar låten.

I don't know where I stand in people's lives. One minute they treat me like I'm someone special, then nothing the next..

Sitter på svenska nu och har precis haft ett media-ord-prov. Det gick väl bra.
Idag ska jag nog på en utefest om vädret tillåter, annars ska jag nog sova hos Dessie och bara ta det lugnt där hemma. :)

Igår fick jag förresten en jätte gullig ring av en jätte gullig kille, så jag ville bara säga TAAAAACCCCKKKKKK!!! :))



Whit Belli-licious!

Nu väntar jag och bellan på att vi ska bli insläppta till bild-lektionen. Idag har vi bara haft två lektioner än sålänge. Men ja har inget att skriva men här är en nytagen bild på mig och belliii! :*
Ellinors blogg

Vill haaa!


Asså jag ÄÄLSKAR rosa... Så jag måste verkligen ha denna bikinin från HM i sommar!!

Fuck you, your hoe, I don't want you back.

Dör för denna låten för det är så jag känner just nu.. Lite svårt att förklara, men lyssna på låten och speciellt texten så får ni en lite förklaring på det hela..
Idag har jag varit helt ledsen hela dagen uten någon anledning. Vet inte varför jag varit nere? Menmen, man får bita ihop för ni vet själva, shit happen but life goes on..


Nu ska jag skriva min artickel som jag håller på med på svenskan. Kan nog lägga upp den när jag är klar så ni kan få se lite av min humor. Kyssar!!

RIKTIGT INSPERATION!

Alla säger att kläder som andra bär är insperation... Insperation är inte kläder i mina ögon.
Insperation är något man vill vara, nått man vill upp till!

Detta är riktigt insperation i mina ögon!



Dagen

Idag började jag 8.30 med spanska... Sen efter d (vid 9) stack jag och Aisha och hälsa på kungshög (Vår gamla skola). Men vår gamla mentor var inte där för hon var på kurs så nu får vi sticka dit nån annan gång. Jag slutade vid 14.45 sen när jag kom hem åt jag och fixade mig och stack till cheer-träningen. Kom hem vid 7 gick in i duschen och nu sitter jag här haha :)

Och ja, förlåt för att min uppdatering har varit dålig men "livet kom imellan" haha ;) Nä men "mycket" har hänt på sista tiden och har inte haft humör för att blogga..
Men men that's life. 
William Spetz, DÖR FÖR HANS HUMOR HAHAHAHAH!!

+ en låt jag har lyssnat på mycket nu haha, har den i huvet hela tiden haha...

Vad som än händer, kommer du att vara den jag vill ha..


Fuck what I said, it don't mean shit now.

Sitter och väntar på att min fina vän Vanessa ska komma upp till mig för hennes kladdkaka är här och jag vill bara äta upp den:(
Förresten så är jag ledsen för att jag inte har uppdaterat så bra men jag skulle faktiskt göra ett inlägg igår men Jenny och Cj tyckte det var väldigt kul att stänga av min data.. Iallafall, vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem och jag vet inte när jag vill hem?
En fråga innan jag slutar detta inlägget, tycker ni att vi ska ha en till frågestund?
Om ni tycker det så fr ni lova att booooomba med frågor, i så fall kan jag väl lova att svara på nästan alla frågor..
Ja, vi hörs iallafall, Kisses!

//Isa


before I die



Someday, you will miss me. :)


Je t'aime!

Je veux apprendre le français.
Jag vill verkligen lära mig franska! Så sjukt om man hade kunnat det. Mitt namn kommer därifrån och betyder önskad, då hade det varit riktigt fett att kunna det :D
Men jag valde spanska i skolan för jag pallar inte med deras accenter :(
Men om det är någon som kan franska eller känner nån som kan det får ni gärna skriva till mig på facebook och lära mig lite :D

/desirée

Ny lur!

Nu har vi vatt och köpt en ny lur till mig. Det blev lg:n ändå haha!
~jenny~


ÅNGEST!

HJÄLP MIG !
Jag vet inte vilken klänning jag ska ha till skolavslutningen! Vilken tycker ni? :(

Klicka på klänningarna om ni vill kunna se fler bilder på dem.



ONENESS / TRINITY EMBELLISHMENT DRE



JOHN ZACK / SLASH NECK LACE DRESS

/desiréejildenmyr ♥

Död tjej..

Hejsan alla underbara läsare!
Just nu ligger jag helt död i soffan och gör typ inget. Mamma och pappa stack nyss och handla och Vanessa är med några kompisar så det är bara jag och hunden hemma.
Igår var jag ju typ på en fest, fast jag kom hem ganska tidigt för jag sov knappt något i fredags. Hade iallafall jätte trevligt där hemma. Nu vet jag inte om jag ska fortsätta ligga i soffan och gör ingenting eller göra mig i ordning och träffa någon kompis. Kanske hoppa lite studsmatta hahah. Resten av min familj satte upp den igår så jag är lite sugen. Heheh men vi hörs senare, Pussar från mig!
Hejsan alla underbara läsare!
Just nu ligger jag helt död i soffan och gör typ inget. Mamma och pappa stack nyss och handla och Vanessa är med några kompisar så det är bara jag och hunden hemma.
Igår var jag ju typ på en fest, fast jag kom hem ganska tidigt för jag sov knappt något i fredags. Hade iallafall jätte trevligt där hemma. Nu vet jag inte om jag ska fortsätta ligga i soffan och gör ingenting eller göra mig i ordning och träffa någon kompis. Kanske hoppa lite studsmatta hahah. Resten av min familj satte upp den igår så jag är lite sugen. Heheh men vi hörs senare, Pussar från mig!

Hahaha sömntuta...

Igår skulle ju jag och Hanna stanna uppe länge för vi skulle ju äta gott men så blev det inte. Hanna somnade efter vi gjort sån lek typ sen var det jag och typ två till som var vakna sen tänkte jag att jag bara skulle "blunda lite". Men det gick ju inte så bra.. Hahahah så jag somna någon gång efter 4. Aja, nu ska jag iallafall äta glass och jordgubbar. Puusss!

Besluts ångest...

Jag behöver hjälp, idag var jag och mina päron och kollade på mobiler och då hittar jag två stycken som jag skulle kunna ha men jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa! :/

Vilken tycker ni?

.

Svar: Hahah ehh, nä. Jag kollar inte på hockey tyvärr.. Tycker det är tråkigt och jag känner att jag kan göar roligare saker än det. :p

Tråkigt..

Ligger och väntar på att de flesta ska somna så jag och Hanna kan äta. Det ända är att hon också somnat.. Haha pallar inte. Men ska snart väcka henne, en härlig lavett kanske:p
Hahah jag älskar lavetter:$ Aja, hörs nog senare när jag och Hanna pular cola, gifflar och sånna smartis-kakor, Puuss

// Isa


Övernattning..

Dansar, skrattar, snackar skit och skrämmer ungar. Här är några bilder på mig Vanessa och Hanna

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3199656/images/2012/pic_201232593.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3199656/images/2012/pic_201232602.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3199656/images/2012/pic_201232604.jpg" class="image">


Oh yes baby, i've tried!

Hej!
Jag vill bara berätta något som jag har sagt till Isabel och Jenny nu rätt länge...
Jag har bestämt mig gör att vara singel ett tag... Jag har varit det i 1/2 år och det känns som att det är bäst så...
För just nu är dom flesta killar mest ute efter sex och det är jag verkligen inte....
Menmen, jag får ta det som det kommer.


Vi fick en uppgift i bilden att göra en bild med någon människa och sen klista in sig själv i bilden. Såhär blev min!


Pussss

:D





Två roliga videos som jag har skrattat åt hela dagen!
//

Jadåå!

Har nyss haft matteprov och när jag skulle gå fram och vässa min penna visade hon att jag fått alla rätt! Hahah är överglad för jag pluggade inte igår så jag var lite nervös om jag skulle klara det eller inte.
Däremot tror jag att min tur-penna hjälpte mig:$ Tack för den Aleksandra!
Hahaha vet inte om det är tur men det hjälper kanske att man tänker så? Vet inte hehe men ja, nu snart ska jag ha NO sen rast i en halvtimme och då tror jag att jag sticker ner på centrum och handlar nattamat till inatt som jag och Hanna ska äta. Det blir väl gifflar, cola och någon god kaka:p Det är ju övernattning i stallet så jag ska vara ledare.
Imorgon ska jag hem till en kompis där det är fler personer och ha riiktigt kul. Heheh men vi hörs sen, Pusselipuss!

Stolt chay

Denna veckan har jag haft lockigt hår heeela veckan, ända sen i mondes. Har nog inte haft det på 4-5 månader. :p
Sluta nyss engelskan och nu ska jag nog äta, men vi hörs senare, Kyss!


Blähähä åångeeest!

Nu är det muligt väder igen och jag har knappt hunnit få färg :(
Jag som satsade på att bli brun innan skolavslutningen :/
Igår la jag en timme i solen och då blev jag ändå lite brun, hade hoppats på ytterligare några dagar att sola på men nej.. Aja, det är bara att bita ihop och se glad ut..

Svar: Inte när man har en gullig mamma som betalar :) Ja, jag tycker också dom är snygga!

Pinsamt talk med Sara :$$ Heheheheheh......


Är jag i Sverige?

Asså jag börjar undra om jag är i Sverige ens, för det har nog aldrig varit så fint väder i början av maj som d e nu!! ÄLSKAR DET!
När jag kommer hem ska jag ut och sola! :D SKA bli BRUUUUN i sommar!!!! Blir aldrig det typ..... :( Men jaja nu ska jag alsluta puussss! :*

Är fett irriterad!!

Sitter inne i ett bajsklassrum och fryser.. Slutar om 40 min.. Jag vill bara ut i det fina vädret, byta om och lägga mig i solen och sola!!
Det borde vara förbjudet att gå i skolan när det är så fint väder! Speciellt här i sverige då man aldrig vet vad det blir för väder nästa dag..
Nu ska jag iallafall fortsätta med ingresser, artiklar, mellisar och blablabla.. :/
Skoltrött? Jaaa!
Men vi hörs, Pusss!

Sur Isabel som mycket hällre velat vara ute..


De jag köpte igår :)

GinaTricot 99:-
GinaTricot 99:-
GinaTricot 149:-
Hahahah jaa, jag gillar rosa :$


Dag 13 - Det här saknar jag

Tiden då man var så liten så det inte fanns några bekymmer förutom vilken glass man skulle välja..
Tiden då livet var så mycket lättare..
Tiden då de ända kärlekerna var mamma och pappa..
Tiden då man inte hade så stor press på sig..
Tiden då man lekte i sandlådan istället för att råka hamna i fel gäng..
Tiden då man inte visste var stress och ångest var..
Liten Isabel hihihi :$


Dag 12 - Min favoritplats

-Borta bra, hemma bäst!
Stämmer ändå. Men annars är det stallet eller på någon solig varm strand i något exotiskt land eller också i en soffa/säng och mysa men någon jag tycker om! :)

Dag 11 - Det här får mig att gråta

Jag är inte personen som gråter lätt.. Ibland vill jag bara släppa allt och gråta ut i någons famn men nej. Jag kan inte. Däremot kan jag få lite tårar när jag kollar på filmer eller serier. Typ om någon förälder dör och barnet blir helt ledsen och sånt. Annars gråter jag nästan aldrig.
Ett undantag var i sommras då jag var nära att förlora min älskling. Varo (hästen som jag tar hand om) blev skadad och vi trodde inte att han skulle klara det. Varannan dag var jan dålig och dom trodde inte att han skulle klara sig men sen nästa dag var han bra. Så ag jag måde dåligt lite till och från och jag vågade int riktigt tro och hoppas att han skulle klara sig för då visste jag att jag skulle bli så grymt sårad.. Så jag förberädde mig för det värsta men nu mår han bra och är nästan hels återställd. :)
För varie minut du är ledsen förlorar du 60 sekunder av glädje!

Älska väder!!

Sticker till träningen nu, CYA later!!


ångest på högsta nivån...........!

Har riktig ångest p.g.a att igår hade jag inte tömt min ficka så jag tvättade min lur i tvättmaskinen av misstag..... Och jag skulle spara till en iphone men nu pallar jag inte mer så kommer förmodligen köpa en HTC eller något.... Men ja e typ riktigt irriterad eller vad man ska säga men även om jag hade köpt en iphone hade jag säkert tagit sönder hela på minde är en vecka... så ja man får väll göra d bästa av sittuvationen eller hur man nu stavar d...
Men jaja, CYA LATER ! :*

Nicole

Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag har verkligen inte varit på humör! :(
Just nu är jag med Nicole. Vi va med Fanny på Jägersro och åt glass och godis och sånt. Vi ska ut nu, skriver ikvälllllllll :D
<3

Såhär såg jag ut igår :)

Valborg igår ju. Var hemma hos min mormor och morfar. Skulle egentligen stuckit ut lite senare men det blev aldrig av. :/ Hade iallafall jätte trevligt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men vi hörs!


Love


Dag 10 - Det här får mig att må bättre

Något som får mig att må bättre? Ja, det kan vara allt från att vara med mina vänner eller familjen till att få en riktigt härlig kram från någon.
För stunden är nog en kram det bästa men annars är det typ att ligga och mysa med en eller några kompisar och bara snacka och skratta och prata ut om det behövs.
Sen beror det ju också på vad som hänt innan eller om det bara är så att man vill må bättre.
Min polle och min hund är också något som får mig att må bättre.

RSS 2.0