Tjenare mannen!

Hejhejhallo allihopa! Är typ helt spidad höhöh.
Nej men lita allvar nu va..
Idag Var jag och red, gick faktiskt ovanligt bra med lilla Malwina! Sen kom Vanessa + hennes familj och Louise och hämta mig så åkte vi hem till Vanessa, fixa oss snabbt och sen stack vi ut. Kom hem vid halv 10 kanske? Kommer ej ihåg hahah. Nu sitter jag bara framför datan och pular kanelsnäckor medans sötisarna sover.
men vi hörs imorgon gott folk! Pussissar

-Isa

[email protected]

Ligger i soffan nu och är lagom seg, vädret är verkligen inget att hurra för..
Fick en fråga om jag hade kunnat lägga in en bild på min jacka och det är klart jag kan! :D Bilden kommer så fort jag tagit en hahah.
Annars ska jag gå och packa ner saker som jag ska ha med mig till Vanessa nu. Så vi hörs och jag kanske slänger in ett inlägg ikväll, Puss!
 
Är helt sold på Malcolm! Han är så sjukt bra och bara älskar hans låtar!
 
 
-Isa

Redo för vintern!

Hejhej fina stalkers! (Skoja är glada att ni läser vår blogg, hihi)
Igår efter jag skrev det inlägget ringde Nour och fråga om jag skulle med till Laserdome ock skälvklart ville jag det!
Men innan jag stack dit träffade jag en person som jag som sagt inte träffat på evigheter! Men sen fick jag ett sms av Dessan att jag skulle komma och möta henne så rama hon mig till centrum i oxie så tog vi bussen mot värnhem sen gick vi dit. Hade skit kul! Vi oxiebor var grymma och vann allt hahah! Men sen när vi var klara var det dags att röra sig hemmåt. Var hemma vid halv 11, ändå ganska lagom tid för sen gick jag och la mig eftersom jag skulle upp tidigt idag. Skulle ju tävla och det gick ändå hyfsat. Är nöjd faktiskt, det är klart att det kunde gått mycket bättre men för att vara första gången jag tävlar gick det ändå bra. :)
När jag fixat klart allt i stallet körde mamma hem mig sen gjorde jag mig snabbt i ordning så stack vi och handla vinterjacka. är faktiskt jätte nöjd! Käns som jag bara handlat denna helgen oh på tisdag ska jag förmodligen till Emporia med min underbara Vanessa. Aja vi får se, vi hörs sålänge iallafall,  Puusss!
 
Min fina, mitt hjärta, min älskling, mitt allt 
 

Sen filmade Vanessa och hon tog även andra bilder så kanske lägger upp det sen :)
 
-Isa

Fattig igen....

Haj haj.
Idag har jag varit i stallet och borstat lite på min fina polle sen kom Nathalie och tog det sista för jag blev inte klar eftersom mamma, pappa och Vanessa kom och hämta mig vid halv 1. Jag bytade om snabbt sen stack vi till Emporia men där var sjuuukt mycket kö, asså in till parkeringshuset så vi sket på det och stack till jägersro. Där bytade vi min mössa och köpte mina fina efterlängtade jeans. Sen stack vi hem. Nu väntar jag mest på att maten ska bli klar sen ska jag träffa en som jag inte träffat på evigheter.
Vi hörs så länge, Pussisar!

-Isa

Payback is a bitch

Idag var jag på jägersro med min syster och en vän till oss. Handlade lite onödiga saker bara för handlandets skull. Fick med mig ett linne från Lindex och en mössa från H&M. Tyvärr var mössan lite sönder så får åka dit och byta den imorgon. Sen käka vi glass också :))

Sen har jag ett litet problem som jag kommer tänka på heela dagen tills imorgon..... Det är såhär att jag ska tävla på söndag så satte jag bara upp en häst (Varo, min sköthäst) så blev jag bortlottad från han. Men i onsdags frågade jag min ridlärare ifall jag inte ändå kunde ha han eftersom alla andra hästar jag brukar rida också var upptagna.. Så hade jag inte fått något svar så jag sket i allt och bad min kompis stryka mig helt.. Då gjorde hon det men sen fick jag svar från min ridlärare att jag fick han.. Såååå nu vet jag inte hur det blir hahah, lite rörigt kanske men ja..
Annars får vi se vad som händer imorgon och i helgen, sen har vi ju LOOOOV!!! Sååå skönt, har haft skit mycket i skolan nu den senaste tiden så detta var pefekt. Fast jag har en hemmuppgift i SO om revolutioner hit och dit och olika kopplingar och sånt man inte ska ha under lov, men aja nu får man bita ihop och göra det ändå :)
Nu ska jag kolla på En gång i Pucket så vi hörs, Kisses!
 
 

Insperation!

 
Dör för dem, så otroligt fina!!
-Isa

Before you hurt a girl, think about how your mom would feel if your dad did what you're doing..

 
 
-Isa

Bildbomb

 
 
-Isa

What matters most is how you see yourself.

-Isa

hoppas du ser detta, hoppas du tar åt dig

 
 
-J
 

Shoppiiing!

Har varit och handlat skor idag med mammi och vanessa (min syster).
Blev faktiskt jätte nöjd!! 
Inte världens bästa kvalité, sorry :(.

Sen åkte vi till coop för att handla till maten och där blev jag heeelt förälskad! 
Bara älskar att den har matt färg! Min älskling 
Nu ska jag äte sen sticker jag ut med Shiela tror jag (min hund) och fotar lite :)) det är så fint ute ju. Aja vi hörs kanske lägger in lite bilder sen.
 

Trust nobody

Fuck allt och alla vill bara bort här ifrån.
-Isa

12:isen

Idag blir min fina, underbara, älskade syster 12 år.
Du är den personen vars sida jag alltid kommer stå vid vad som än händer. Vet att vi bråkar och tjafsar men det är ingenting mot alla våra roliga och mysiga stunder.
Du ska veta att INGEN är värd dina tårar! Om någon får dig att må dåligt, kom till mig då så fixar jag det. Jag älskar dig otroligt mycket och du vet att du kan säga allt till mig. Grattis min fina ♥ ♥

//Isa

RSS 2.0