Nattmusik

 
 
-jenny

Väntar väntar och väntar


Studiedag

Idag är det studiedag, och jag har precis kommit hem från isa, har sovit över där. Nu ska jag pluuuuggggaaaa ... Orkar inte haha men måste.. Annars händer inte så mycket, ska förmodligen ut lite senare och träffa lite folk. Har inget att skriva om haha så ni får ha det bra puussshajjj 
 
-jenny

Matte blöö...

Haaj allihopa. Är på matten nu och har lagom roligt.... Slutar tre och sen ska jag plugga lite, seen ut!
Jenny kanske ska sova hos mig också, vi får se sen. Annaars,, händer inte så mycket, ganska drygt. Vi höörs
 
Visst blev designen bra!! :D Tacka jenny, hon har gjort allt :)
Haha är på ovanligt bra humör

Ny design uppe

Nu är den nya designen uppe (om du inte kan se den tryck på f5 på ditt tangentbord) 
 
Nu sitter menyn som var på sidan uppe i headern, såhär;
 
och kommentersfältet när man kommenterar ser nu ut såhär;
 
pusshej // jenny

23 september

Idag var det familjegaden i stallet så där har varit lite aktiviteter och lite sånt. Typ ridning, löshoppning, körning och lite sånt. Frös som vanligt sjukt mycket annars var det kul :)
Lilla Jum-Jum som jag körde
Annars händer inte så mycket, ska ut efter maten.
Förrästen tycker jag det är dags att svara på frågestunden haha (http://lostmynameyesterday.blogg.se/2012/august/fragestund.html) men får först snaca med dom andra. Aja, vi hörs sålänge, kiss
 

Oavsett hur lång tid det tar.. Jag kommer vänta på dej.

Igår var jag jag i skolan som vanligt och direkt efter det cyklade jag och Hanna Rosdahl till stallet och borstade på våra hästar, sen red vi dom och efter det väntade övernattningen. Vi åt tacos och lite sånt, vi var uppe på loftet och somnade ganska sent. Sen idag har jag haft möte och lite sånt. Kom hem för en stund sedan och nu ska jag äta sen ut. Bara måla mina naglar först, possar hejdå!

//Isa

just nu

NY DESIGN, kommer inom kort, typ en vecka eller så! Håller på med den just nu, här under är en liten "smygtitt"
 
//jenny

Läsa, läsa, läsa och läsa...

Var bara en liten stund i stallet idag eftersom jag var tvungen att åka hem och plugga. Så nu ska jag läsa och sen får vi se vad som händer, poss haj! 
 
 

Tröttchey.se

Hejhej. Har varit en fett lång dag idag. Gick upp 20 i 8, gjorde mig i ordning och stack till stallet. Där stod jag ute på en hopp bana i blåsten från klockan 9 - typ 14 och var funktionär. Ska göra samma sak imorgon, fast tror inte det är lika många startande då.
Vet inte vad som händer nu, ska nog äta lite sen träffa serin för jag ska snacka med han sen träffar jag nog någon, vi får se vad som händer..
Drogar dessa låtarna för tillfället, så braaa!
 
 

Dags att ta fram vinterjackan!?

Gud vad det är kallt ute! Det var nästan så jag inte kunde cykla imorse för det blåste så mycket, kändes som jag knappt rörde mig haha. Nu börjar man inse att vintern är på väg. Vill inte. :( Vill ha sol och värme! Visst det är ju mysit med att gosa ner sog med vänner eller familj i soffan eller sängen med massa filtar, varm choklad, glögg, lussebullar och kolla på någon film eller bara göra inget alls. Men jag föredrar hellre att ligga på en varm och solig strand utomlands i bikini och sola och sen när man blir varm går man och tar dig ett dopp. Aja vi får väl hoppas vi kan åka utomlands eller något, hihi.
Här är lite bilder på mig i alla fall :))


Pluggaaar hahah, döda mig
 
ps. göm inte frågestunden!!! ---> http://lostmynameyesterday.blogg.se/2012/august/fragestund.html
 
 

Matte...... x_x

Hej alla, har faktiskt tänkt att jag skulle blogga jätte många gånger men det har aldrig blivit så... :$
Veckan som gått har varit jätte rolig!! Helt perfekt faktiskt! Massa roliga dagar med mina älskade vänner och sen min födelsedag, tjejkväll, släktkalas.. Ja en massa kul. Men nu ska jag fortsätta räkna. Cya 
 

Glöm inte frågastunden!

http://lostmynameyesterday.blogg.se/2012/august/fragestund.html

2 FUCKING DAGAR KVAAAR!!

Nämen tjenaa! Är på fett bra humör faktiskt! Hahah lite ovanligt..
Annars har jag inte gjort så mycket idag och tänker förtsätta att inte göra så mycket.

Och sen, om 2 dagar, alltså på måndag, den 3e september är det miin dag!!
Hahah känner mig som ett litet barn som sitter i sängen kvällen innan och inte kan somna. Hahah älskar att fylla år men vill ändå inte bli äldre.. Vill stanna kvar i tonåren och bara njuta och leva livet. Inte gå i skolan, inte jobba, inte behöva ta viktiga vuxna beslut utan bara leva i nuet och inte stressa. Meen välkommen till verkligheten Isabel.. Man kan inte alltid få som man vill.. 
 
 

RSS 2.0