Tiger-Tävlingen ~ Del 1!



Juliah Strand!

Vi är med och tävlar om att bli "Dagens Blogg" hos
http://juliahofsweden.blogg.se/
Hennes blogg är riktigt bra! Hon skriver bl.a om hennes vardag och hur hennes liv är och har varit efter att hon förlorat både mamma, pappa & syster. Hon verkar vara en riktigt stark person, och jag beundrar henne riktigt mycket för att kunna vara så glad och positiv även om tragiska saker har hänt!!

KOLLA IN HENNES BLOGG, RIKTIGT BRA!!!(klicka på bilden!)

Tjejmiddan igår

Lite bilder från igår:
Jag smular maränger :)

Efterrätt

Amandas hand

Jag

Välkomms dricka


Goda natco ships och Amandas finger

Mina fina fina naglar (tyvärr inga gelé utan bara lösnaglar)

Min efterrätt

Jag

Jag

Alice, Ellinor och jag

Josefine, Hannah, jag, Lina, Alice, Ellinor och Amanda sitter

Josefine, Hannah, Amanda, Alice, Ellinor och jag när vi kolla film

Josefine, Hannah, jag, Alice och Ellinor

Hahah jag, Lina, Alice och Ellinor

Jag och Alice lagar middag :)


Dag 9 - Det här upprör mig

Hmm.. Ja, asså det finns ju ganska mycket som inte gör mig så glad. Men det är väl typ när folk behandlar varandra jävligt respektlöst och är allmänt störda. När folk inte tänker sig för eller bara tänker på sig själv. När dom gör en sak som inte var bra, tillexempel, tog i sönder något eller skada någon sen säger dom "Oj".  Hahahah ahhhh får kramp!
Ibland kan man tycka att världen skulle varit så mycket bättre om man fick styra den på sitt eget sätt, allt det med krig och klimat och allt skit. :/
Hahaha kan sitta här länge och berätta vad som upprör mig men det orkar jag inte och det skulle bara trötta ut er. :p

Dag 8 - Detta ångrar jag

Jag ångrar faktiskt inte så mycket. Jag ser det istället som något jag lär mig av.. Tillexempel, en gång när vi var i Brasilien för 7 år sedan skulle vi bada och mata fiskar, jag gjorde det inte för jag vågade inte. Jag ångrade mig sjukt mycket efter. Och nästa gång vi skulle göra något liknande gjorde jag det fast jag var lite rädd och det visade sig vara jätte kul ju. Men sen finns det de misstag so jag aldrig lär mig av känns det som. Typ som att falla för fel kille. Hahah ja, nu tog jag två extremt olika skillnader men det var för att göra det tydligt.
Men som sagt jag ångrar faktiskt inget. Det är inte lönt för man kan ju ändå inte ändra på det..

Flo Rida - Whistle ♥


när du ser detta dessie, BLOGGA!!!

För i helvetet dessie blogga nu!! D:
Det e ju bara jag och isa som uppdaterar :(((((((((((((((((((

LÄGGER UT BILDER FRÅN TÄVLINGEN IMORGON!! :*


Känslan när personen du vill snacka med, iggar dig.


Några kommentarer som jag tänkt svara på.

Svar: Nej det är dom inte :)

Svar: Tack så jätte mycket!! Jag älskar att ta blider! :)


Världens finaste beestiis!!

BORT TAGEN BILD! :DDDD
Hahaha hämden är ljuv!!! ;)
Lavio!


Dag 7 - I min handväska

 1. En eller två mascaror
 2. Ett paraply
 3. En parfym
 4. En binda
 5. Datan ibland
Hahaha det beror på vad jag ska göra också, men detta är nog det som ligger i den för det mesta.

Tävliiiiiiiiing!!!! :D

Vaknade precis och nu ska jag fixa mig, locka håret och sånt! sen åker vi vid 11 :D haha men ja ville bara säga d pusshaj! :*

Film mys nu!

Nu ska jag se film med la familia, hahahhha feeeellåååååtttt  iiiiissssssssaaaaaaaa  vvvvarrrrrr ttttvvvvvvvvuuuuunnngeeeeeeeeeen!!!
HAhahahahah dina söta stavfel...
+ en liten hälsning från mig till dessie och isa..

Borta bra, hemma bäst!

Hallå sötnosar! Kom precis hem från skolan, nu sitter jag o kollar på tv. Provet gick nog ganska bra ändå, blev helt yr för jag andades så mycket för jag hade panik... Men ja har inget att skriva, CYA!! :*


Har jag dyslexi??

Ja, jag fick en liten utskällning innan idag av Dessie och Jenny om att jag hade stavat jätte fel i min inlägg som jag skrev igår. Hahahah ja, jag kan ju farsvara mig med att jag var jätte stressig för min mamma bad mig att stänga datan så jag skrev snabbt och hade tankarna på andra håll. Men är det så att jag verkligen kan ha dyslexi? Hahah har alltid haft problem med stavningen men har aldrig blivit testad :p

Aja får väl hitta på något som kan förbättra min stavning, läsa kanske? Eller inte, får kramp av att läsa... Men vi hörs, Kisses!



30min ifrån helvetet..

Vi har no prov om exakt 30 min, och no är mitt sämsta ämne. Även hur mycket jag pluggar kommer jag inte ihåg!
SNÄLLA HJÄÄÄÄÄÄÄLP MIIIIIIIIIIIG!!

Tävling imorgon! :D

Hellllllllloooooojjjj haha, nu sitter jag på so:n och pluggar inför so provet på måndag. Dom andra har provet nu men vissa ska ha no prov idag så vi fick ha so provet på måndag! Idag har vi typ 4 lektioner till. Sen efter skolan ska jag kanske klippa mitt hår om d fanns tid! Jag vill verkligen inte men jag måste för mitt hår har blivit jätte slitet... Sen ska jag kanske ut och träffa några!

Imorgon ska jag&Ellinor tävla, asså Cheerleading. Tävlingen heter " Tiger-Tävlingen " och det kommer nog bli jätte kkul för vi är igentligen bara ett träningslag men våra tränare fixade så vi fick tävla!! :D Dom är bäst!!
Sen hade vi ju förenings uppvisning/träning i onsdas, och det var jätte kul förutom att vissa i vårt lag kom inte och dom meddela inte våra tränare heller, och vi måste va alla igentligen för att kunna få upp alla bygg och pyramiden m.m.. Så ja, vi som var där tyckte d va dålig stil! Men ja vi får väll hoppas på d bästa!!

Efter tävlingen ska jag nog sova över hos Tyra! Det kommer bli skit kul om d går då haha, för jag och tyra går inte i samma klass längre så vi träffas inte så ofta .. :(
Men jag har inget att skriva om så CYYYYYYYAAAA!! :*

Dag 6 - Min tro

Kan börja med att säga att jag inte är troende. Jag tror att tror tillexempel att världen blev skapad på ett narturligt sätt. Altså "Big bang". Tror även att allt liv utväcklades med tiden..
Tror inte heller att det finns något efter döden även fast jag gärna skulle vilja tro det.
Och ja, om det är något späciellt ni undrar är det bara att fråga på!!

Dag 5 - Ett ögon blick

(Egentligen för igår)
Fattar inte det så jag väljer istället att skriva om ett minne.
Ett lite kortare minne för jag ska skriva om dag 6 också.

Iallafall minnet som jag tänkt berätta om hände väl i sommras eller tidigare i höstas när jag var med Vanessa och vi var ute och cyklade där hon bor. Vi syklade typ igenom parkeringar eller ja, utanför hus och ett två tre cyklar jag rätt in i en moppe och förstör hela jävla cykelkorgen och är nära att välte hela moppen. Inte bättre blir det när vi märker att familjen sitter i köket och äter middag och sitter och snear mig TOOTTAAALLLLLTTT!!! Hahahah!
Valde detta minne för jag kommer nog aldrig glömma det och vi hade så jävla roligt den dagen. Jag och Vanessa var riktigt flummiga tillsammans innan.
Men nu ska jag skriva ett till inlägg.

Facebook!

Till ni nu som ville ha vårat nummer:
Vi tänker inte lägga ut våra nummer på bloggen! Men ni kan gärna lägga till oss på facebook, klicka på bilderna för att komma till våran sida.



Ett ögonblick? Hjälp tack!

Jag förstår inte riktigt "Ett ögonblick" som är dag 5's fråga. Så jag frågade en kompis och hon sa att jag istället kan skriva om ett minne.
Så nu har jag en fråga, vilket sorts minne ska jag skriva om? Ett semester minne, ett minne med en kompis eller något annat? Är väldigt tacksam för svar eftersom jag inte vet riktigt.
Men nu ska jag kila till skolan. Kisses!

REEAAALLLLL!!

Kollar fotboll nu, riktig rolig match. Händer mycket! Hinner nog inte med dagar grajen idag så skriver två imorgon. Vi hörs, Pusspuss

don't think, just fucking do it



Hejhejhallååå


Jag har inte bloggat på sistone jag vet.. Men jag har inte varit på humör på sistone och då skulle jag bara klagat :(
Men just nu sitter jag bara och pluggar... SUPERMÅNGA prov:(
Jag har mycket att skriva om, så jag kommer skriva ett långt inlägg så om du inte orkar läsa kan du likabra sluta nu.
JUSTIN BIEBER
Jag har aldrig gillat hans musik. Men nu har han faktiskt kommit igång! Jag börjar gilla han faktiskt :$ Hans nya låt Boyfriend är faktiskt bra. Om man jämför alla hans låtar är det bara samma text hela tiden, det är inte lika mycket i denna men jag älskar musiken i den! Och hans utséende har också förbättrats, et är ett +!

Innan

Nu!


SKOLAN
Vi har fått riktigt mycket att göra nu, så jag sitter mest hemma och pluggar, det va lite därför jag inte blogga heller... för det är inte så kul att läsa att jag bara pluggar...
Jag har fått jätte mycket frånvaro... Vilket inte är så positivt... Men det mesta har blivit fel. Expempel: Jag kom 10minuter försent till SO:n i fredags men jag fick 70minuters frånvaro...
Så nu har jag fått papper på all min frånvaro så jag ska se var som är fel och vad som är rätt.

MAMMA
Jag har fått riktigt mycket ångest... Jag tänker jätte mycket på att jag har kunnat behandla min mamma bättre... Därför försöker jag vara med henne så mycket som möjligt, jag går ut med hunden med henne så hon slipper gå själv. Jag följer med henne till stan istället för att vara med kompisar. Jag försöker också snacka med henne så mycket som möjligt för jag älskar verkligen min mamma och hon betyder så mycket för mig, därför vill jag göra henne så mcyket småtjänster som möjligt.

KÄRLEKEN
Jag har bestämt mig för att inte 'leta' efter någon. Jag ska bara vara vänner med ALLA och sen se vad som händer. Jag pallar inte med jobbiga, sliska killar som bara är ute efter sex. Snälla, hur gamla är ni? Väx upp.

GÖRA NÅGOT?
Jag vill verkligen göra något... hela tiden. Men jag har inte så mycket tid, för jag tränar så mycket. Jag ska försöka göra så mycket som mjligt från och med nu. Och då kan jag blogga mer!



planer för dagen!

Nu sitter jag på spanskan, slutar närsom. Efter spanskan har vi en jäääätteee lång rast ahhaa... Så jag och Aisha ska kanske dra till vår gamla skola (Kungshög) och hälsa på där, men vi får se hur det blir för vädert är ju inte de bästa...

Men idag slutar jag 14.45 iaf. Sen vid 16.30 ska jag och Elli åka till cheer träningen, asså dom har lagt in en sån "förenings uppvisning" där alla lag och så tränar tillsammans och visar upp sina nummer. Så det blir kul får jag hoppas!!  Sen kommer jag hem vid 19.30 och då ska jag plugga.... -.-

Men nu slutar vi CYA BABES!! :*

Dag 4 - Min bästa vän

Jag kan börja med att säga att jag inte har en bästa vän. Jag har typ två riktigt bra vänner som jag känner riktigt starkt band med och som verkligen är som två systrar! Desirée Jildenmyr och Jenny Gustavsson! Dom vet exxxxaaakkt allt om mig!!
Sen har jag Amanda, Sara, Aisha och Ailar som också står mig extremt nära!
Killkompisarna har jag inte lika många men jag vet att om jag säger något till Nour eller Ismail så stannar det mellan oss och det är jag riktigt glad för!! Ibland ser killar saker från ett annat perspektiv än vad tjejer gör och kan därför ha en annan åsikt om hur man ska hantera vissa saker eller lösa dom.
Jeff och Cj är också ett par killar som står mig närmare än andra.
Mamma och min syster är också som ett par riktigt bra vänner för mig!
Jag lägger inte ner tid på personer som jag känner att jag inte får något tillbaka av... Därför har jag inte svårt att välja vänner. Däremot har jag väldigt lätt för att få nya vänner.
Utan de underbara vänner jag har hade jag inte varit där jag är idag! Så tack för att ni finns, lyser upp mina dagar, stöttar och lyfter mig när jag mår dåligt och är nere och inte minst att ni ger mig ett leende på läpparna och får mig att känna att livet är värt att leva!! Ni är bäst!

People will hate you, rate you, shake you, and break you, but how strong you stand is what makes you.

Hejhej! Fick en gullig kommentar innan.
Ja, asså det är såhär att dessie har mycket med gymnastiken och jenny har ju varitt på läger och så så jag har varit tvungen att blogga lite extra mycket nu de senaste dagarna. Glad att du gillar det!! :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var i skolan sen följde Amanda mig hem och nu väntar jag på två töntar som är ssssssssååååååååhhhhhhhhääääääärrrrrrrrrrrr sega!!!!
Skriver dagar grajen ikväll efter Desperate Housewife!!
Ha det bäst, så hörs vi snart!

Dålig uppdatering, för min del..

Ja jag har inte alls bloggat mycket, som tur har isa bloggat MASSSOOOOOORRR!!! Men jag har typ inte orkat eller så... Men nu snart ska jag iaf ut med vänner. Vet inte vad vi ska göra men ja. Idag har jag inte gjort något speciellt. Har inget att säga typ,...... CYA! :*

Dag 3 - Min dag

Min dag börja med att jag vaknade 7.00 sov vidare till kvart över sen blev jag strässad och gick upp. Tog på mig, åt, satte på datan, borstade tänderna och började platta håret. När jag var klar med det vid kvart över 8 gick jag upp och sminka mig sen flätade jag mitt hår. Gjorde många för jag blev inte nöjd. Vid tio över 9 cyklade jag till skolan och mötte Jenny. Var lite med henne sen skulle hon ha gympa och då skulle jag ha datakunskap. Vi gjorde en prezi(typ en mer avancerad powerpoint). Sen hade jag en liten rast på en halvtimme och då var jag med Ailar sen täffade jag Dessie, Jenny och Aisha. Innan jag skulle in frågade Nour om han kunde låna min data så då fick han det. Så jag kom 10 minuter försenat till musiken. Vi spela "My hart is refusing me". Sen åt jag och var med Dessie och Jenny. Sen hade jag so. Efter det hade jag spanska sen klassens tid. När skolan var slut cyklade jag hem. Bytade om, åt en risifrutti sen körde mormor och morfar mig till stallet för jag skulle rida. Vi skulle hoppa ute och jag hade en ponny som heter Zento. (Hahaha han finns på youtube:p) När jag kom hem skulle vi ju äta och då hände det somjag sa innan. Att min syster tappa maten så pappa fick beställa pizza. Efter det har jag bara suttit framför tvn i soffan med datan och snackat med kompisar. Har nyss duchat och ska stänga datan nu, så vi hörs imorgon!

Har man en smidig syster så har man..

Hejhej. Asså om jag säger att min syster är klumpig så skojar jag inte..
Maten var precis klar(grillad kyckling) så skulle min syster bära ut den så tappar hon hela kycklingen på golvet för hon brände sig..
Så nu körde pappa och hämtade en pizza :)

Just because I don't talk to you it doesn't mean I still don't think about you.

Tävlade ju idag. Det gick ändå bra fast jag var nära på att rida fel. Är ändå nöjd. Nu ska jag nog träffa Ismail och Jonas. Kanske en till, vi får se.

Dag 2 - Vad är kärlek?

Ja, kärlek är något som man kan tolka på en massa olika sätt. Det behöver ju inte bara vara en flickvän/pojkvän, utan det kan även vara vänskap och familj. Kärlek är något som alla människor förtjänar.
Kärlek kan göra en riktigt glad, pirrig och få en att må toppen! Men det kan vända lika fort som den känskan kom... Kärlek kan även göra så man blir ledsen, osäker, sur, arg och känner att man inte är bra nog.. Men man ska aldrig ta sånt.
Detta var svårt, haha. Vet inte riktigt hur jag ska skriva. Men kärlek är underbart när det går bra och kan vara hämskt när det går mindre bra.. Hahah.
Det som jag har mest kärlek till just nu är min familj(även släkten), mina underbara vänner, min hund och min finfina polle! Utan dem hade jag inte varit där jag är idag!
Och ja, somsagt har ni några frågor är det bara att skriva en kommentar eller skriva på facebook.

Upp tidigt i morgon..

Hejsvej. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen för jag ska upp tidigt imorgon för jag ska tävla. Grabbarna stack hem för en stund sedan. Alltid lika kul att träffa dom. Men vi hörs imorgon!

Sammanfattning av onsdag, torsdag, fredag och idag.

Onsdag:
I onsdags stanna jag hemma från stallet för jag hade prov dagen efter. När jag hade pluggat klart kom Nour och Ismail. Så var jag med dom.
Torsdag:
Itorsdags var jag också med Nour och Ismail men även Dessie och Alladin kom. Omg så längesedan det var jag träffade Alladin!! Blev jätte glad när jag fick träffa han igen. Nour tog isönder mina fina solbrillor :(

Fredag:
Igår var jag med Dessie, Nour, Ismail och Jonas. Vi gjorde inte så mycket men min lampa lyckades gå sönder sen blev mitt golv klibbigt för Nour spillde :(
Idag:
Idag har jag varit i stallet, borstat lite på Zento eftersom jag ska tävla han imorgon. Sen träffade jag Robin och sen gick vi ut till Dennis och Rebaz. Sen gick jag, Robin och Dennis hem till mig och dom stack för en stund sedan. Nu ska jag träffa Izze och Nour igen. Så ni får ha det så bra så länge. Kyssar!


Dag 1 - Om mig

Jag är en väldigt snäll person som alltid tror det bästa om folk. Vilket ibland kan vara en nakdel. Jag är väldigt godtrogen. Enligt mig själv är jag ibland lite för snäll. Jag har liksom svårt för att säga nej. Jag får riktig ångest om jag gjort någon sur eller ledsen fast jag egentligen vet att jag gjort rätt. Men sen när jag väl blir sur eller irriterad blir jag en bitch haha. Är morgon trött/sur så reta inte upp mig när jag nyss vaknat.. Jag älskar att vara uppe sent på kvällarna/nätterna men har alltid lika svårt att ta mig upp på morgonen dagen efter... Jag får panik när man håller fast mig och sen kittlar mig för jag är extremt kittlig.. Jag är en väldigt ärlig människa! Om jag säger att jag inte ljuger så gör jag inte det. Jag säger det inte om det skulle vara så att jag var tvungen att ljuga för att en kompis eller någon annan inte vill att någon annan ska veta, eller något likanande. Jag är inte personen som skämms över tillexempel mina föräldrar, syskon eller kompisar eller något sånt. Om dom är "skämmiga" så är det ju dom som skämmer ut sig inte jag ju? Hahah. Jag är en person som är mig själv och antingen så tycker man om mig eller så stör man sig på mig, hahah.
Är 13 år och fyller år den 3 september. Jag är normal lång (enligt mig själv, heheh), 160. Kunde dock varit lite längre.. Har brunt lockigt hår som jag aldrig färgat men plattar i stort sätt alltid. Har riktigt mörkbruna ögon. Storlek 39 i skor. Jag älskar hästar och har ridit i ungefär 8 år. Har varit skörare på "min" (ridskolans) häst i 3 år. Och jag älskar han ortoligt mycket!! Jag älskar att dansa och gör det ofta. För det mesta när jag är själv på mitt rum hahah. Kan INTE leva utan musik! Älskar förstora tjocktröjor som man kan gosa ner sig i. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR FÖR KILLPERFYM!!
Bor med min mamma, pappa och min lillasyster och vår hund i ett radhus i oxie. Jag är halv latina då min pappa är från Uruguay(ligger under Brasilien) och min mamma svensk.
Jag har feta problem med min stavning hahaha. :$ Jag älskar att handla käder och handla massa andra sakre. Så mina pengar brukar försvinna lika fort som jag fick dom. Hahah. Jag är helt förälskad i byggda naglar!! Hahah jaa, jag älskar mycket... Jag har riktigt lätt att falla för killar..
Ehmm, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, om det var något jag missa som ni skulle vilja veta så är det bara att skriva det i en kommentar.

Bildbomb av mig och hoffis! :))


Mobilinlägg från hoffis lur!

Hallööö nu är jag på cheer camp, idag när vi kom hit åt vi sen gick vi och träna. Vi träna från typ halv sex till halv tio, och imorgon tror jag att vi skulle träna tio timmar haha... Vi skulle komma på ett mål vi hade att lyckas med på detta lägret o mitt e att klara flickis eller hur d stavas utan pass!! Hoppas jag klarar d haha, för er som inte vet vad en flickis e så e d en bakåt handvolt :) men nu ska jag va social haha CYA!! :*
Jag o eve på bilden!


LÄGER SNART!

Hallå allihopa, kom hem ifrån skolan för en stund sen, nu ska jag bara fixa de sista sakerna sen vid halv 4 hämtar pappa mig och kör mig till platsen vi ska samlas. Kommer bli riktigt kul, jag åkte inte förra terminen så detta är mitt första Cheer-läger! :D Men ja nu ska jag fixa d sista, ha d så bra vi ses!
xoxo

30 dagar, fast 13..

Såg en bild på frågor som bloggare brukar skriva om så jag tänkte att jag också kunde göra det. Det är egentligen 30 frågor men här är det bara 13 och det verkade lagom tyckte jag. :p
Börjar nog imorgon. Kanske sen ikväll, vi får se. Här är det jag kommer skriva om iallafall.
Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Vad är kärlek?
Dag 3 - Min dag
Dag 4 - Min bästa vän
Dag 5 - Ett ögonblick
Dag 6 - Min tro
Dag 7 - I min handväska
Dag 8 - Detta ångrar jag
Dag 9 - Det här upprör mig
Dag 10-Det här får mig att må bättre
Dag 11-Det här får mig att gråta
Dag 12-Min favoritplats
Dag 13-Det här saknar jag
Förstår inte riktigt dag 5 men ja, hahah. Vi får se vad jag hittar på. Nu ska jag jobba lite, hehe. Kisses



MAATTEEE

Hejhej allihopa, sitter på matten nu. Igår hann jag inte skriva något för jag var med vänner sen plugga jag lite spanska. Men slutar nu så vi hörs. Skriver sen vad jag gjode igår och dagen innan det.

Kärlek till Jordgubbar! ♥

Hallå alla söta läsare,
kom hem från dansen för lite mindre än en timme sen, packade lite mer, sen gick jag in och duschade.  Nu sitter här i min säng, kollar på jersey shore och käkar jordgubbar med grädde, hehe..! Riktigt goooooootttt!!! :D Haha men ja, som jag sagt innan åker jag ju på läger imorgon så jag får nog gå o lägga mig lite tidigare idag så jag orkar med imorgon! Asså ja jag har inget att berätta eller snacka om.. Så ni får ha d så bra! :*

Packar..

Nu håller jag på att packa klart mina saker till lägert, inte så kul haha .. Idag har vi inte gjort som mycket i skolan, förutom på idrotten hade vi ett sånt "spring/konditions test" ..... Hahah jag har typ jätte dålig kondis.. Men ja ville bara skriva lite snabbt har inget att säga, PUSSHAJ!

~ Inspiration ~


Avslutnings klänning...

Halllllooo nu är jag med tyra och nördar framför varsin data.. Jag har redan börjat fundera över skolavslutnings-klänningar.. För förra året var jag ganska sent ute och jag min d rätt haha, och både jag och tyra har riktigt mycket ångest för att vi är så korta, för typ alla klänningar blir helt långa typ värsta bröllops klänningen ner ti vaderna haha.. Och nu överdrev jag kanske lite men haha vi har ångest iaf så ja...
Men har kollat massa på Nelly.com och det lutar nog mot:
Eller
Ni får gärna ge tips, uppskattas mycket!!

Svar på idiot kommentar. :)

Svar: Idiot ingen bryr sig. Ingen har bett dig att läsa vår blogg så gör inte det om du nu tycker vi är skämmiga. Vi gör preciis som vi vill för det är vi som äger den. Tror du syftar på den kommentaren om Livmoderhals sprutan.. Och jo, den hjälper faktiskt fast man är inte oskuld, ingen har heller sagt om vi är eller inte så ta inget förgivet. Shat du vet säkert inget om oss så kalla oss inte skämmig och om du känner oss var det jävligt idiotiskt och lågt gjort av dig..

Tjoheej!

Tja tja alla! Sitter just nu med töntarna på skype. Hahahah pallar inte mer.
Men nu ska jag fortsätta snacka med dom, Kramar!


NY DESIGN! :D

Haha, ja nu är den nya designen uppe tryck på f5 om ni inte kan se den! Kommentera gärna vad ni tycker om den och så!

Klar!!

Nu är designen äntligen klar! Vet inte när jag sätter upp den men absolut senast på fredag, men kommer förmodligen upp tidigare!! Så håll utskick!!

Some insperation!

Hejhej, tänkte visa lite vad ett av mina stora intressen är. Naglar!! Här kommer lite bilder på sådanna som jag tycker är riktigt fina!
Det är sjukt hur man kan göra sådana fina mönster! Jag har försökt och tro mig, det är svårt!!
Jag ska göra mina första gele-naglar nu snart. Min mamma har hem på sitt jobb som är utbildad i detta så hon ska höra med henne om hon kan göra det. Annars får vi väl hitta något annat ställe där dom gör det billigt. :)
Som sagt är detta första gången jag ska göra och efter som jag är så intresserad av det så har jag försökt göra det själv med mallar, tandpetare, klistermärken och massa lack. :)
Det har väl gått sådär, hahaha. Ibland blev det ganska fint. Här är några bilder på dom som jag har gjort(dock inte alla..).
Nog de finaste jag gjort





Hahahah ja man tager vad man haver ;)
Jag har haft alla möjliga färger och mönster och allt möjligt. Men nu ska jag fortsätte de 10 min som är kvar av min svenska lektion. :)
Kisses!


"dagens planer"

Hallo, nu sitter jag på engelskan som slutar snart och sen ska vi ha matte.. Men ja idag slutar jag halv 4, sen vid 16 ska Isa, Tyra & Dessie följa med mig till vårdcentralen för jag ska ta den livmorderhalscanser sprutan.. Sen ska jag nog inte göra så mycket kanske träffa någon eller så. Men jag ska bara säga det nu i förhand att jag kommer inte kunna blogga så mycket under helgen p.g.a att jag ska på Cheer-Läger. Jag åker vid typ 18 på fredag tror jag och kommer hem på söndag förmiddag. Så vi får väll hoppas att Isa & Dessie har ork att blogga massor!!
Nu ska jag fortsätta jobba så CYA!

Lite av min typ av musik!

Ahhhh, gud asså jag har typ drågat dessa låtarna på senaste tiden. Och ja, dom flesta är kanske gamla men bra musik dör aldrig eller vad man ska säga haha ;)


Hej hopp, mumsig snopp :)

Hejhejhejhej det var längesedan? Ber om ursäkt men igår stack jag till stallet för jag trodde det skulle vara ett möte men det var tydligen idag.. Sen var jag inne hos ett par grannar igår och det var väldigt trevligt.
Idag stacka jag då till stallet för det var möte och det var ganska långt. Sen skulle jag egentligen träffat legenden men han skulle träna så det gick inte. Istället stack jag ut med Jenny och gjorde inte så mycket. Sen frös vi så vi gick hem till henne. Nu sitter jag i soffan och kollar tv. Men vi hörs imorgon. Kisses!




Zombie's eat brains, your safe!

Haha kom inte på någon rubrik... Men iaf nu sitter jag framför tv:n med mami & papi. Kom hem för 20min sen typ. Sen-re ska jag och pappa hämta min syster som varit på läger, sen ska vi till pizzerian och hämta mat! :) Det blev inga jeans till mig för alla storlekarna var förstora.. :( Men jag köpte istället en vit BH och tre par trosor. Ja, jag har inte något att skriva om så ni får ha d bra!!
~ jenny ~


Mobilinlägg!

Hej alla snyggingar, nu sitter jag i bilen påväg till entré med mamma o pappa. Ska köpa jeans för jag "tog sönder" mina andra så jag har bara ett par.. Men iaf så ska jag dit, senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra kanske träffa någon? Aja vi får väll se! Goda nyheter, designen är SNART klar :) har jobbat jätte mycket med den nu och ja hoppas den blir bra. Juste jag ska bara säga förlåt för vår kassa uppdatering... När designen är klar kommer jag fömodligen ha mer tid över att blogga !! Men nu ska jag snart hoppa av bilen, CYA!
~jenny~


~


Sneak Peak!

Förlåt för dåligt uppdaterande.. Men till mitt försvar har jag hållit på ganska mycket med den nya designen.
Här är en liten "sneak peak?" ;)

Skooollaaaa

Hallå där kött och blåbär! Sitter på svenskan nu och helt ärligt var det skönt att komma tillbaka till skolan efter två dagar hemma. Nu kanske ni tänker "men det är hon ju på helgen?" men det är annorlunda. På helgen har man saker att göra och man vilar ändå inte fullt ut.. Men nu har jag bara sovit, legat framför teven, antingen där uppe eller där nere, jag haft datan eller också bara suttit och tagit det lugnt med mamma. Idag när klockan ringde var jag ganska pigg och ändå taggad för skolan?! Något jag inte är i vanliga fall.. Sen är det alltid lika kul att träffa mina underbara vänner igen! Men nu ska jag försöka jobba de sista 10 minuterna av denna lektionen. Sen slutar jag och det är HEEEEELLLLLLGGGGGG!!! Så jävla skönt!
Hahaha jag hade lov, sen ledigt i måndes, gick i skolan i tisdes, sjuk onsdag - torsdag, skolan idag sen helg nu. Över soft!
En sak till. Jenny håller ju på med den nya designen och jag måste säga att hon är helt jävla grym!! Hoppas ni tycker den är lika fin som jag gör. Kyssar!


Me

Hahaha den djuder jag på :$$



Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

Hejsan alla fina underbara personer som läser vår blogg trots dålig uppdatering.
Duschade för en stund sedan och ska platta mitt hår nu. Hahahah hade en sjuuk dröm inatt men har glömt den. Eller jo, jag drömde att jag var på badet med Jenny och Dessie i Tyskland. Sen att jag stod och snacka med Driton och Sadde. :P Sen kommer jag inte ihåg om det var att jag sola eller styrketräna. :$
Hahahah aja nu ska jag gå och platta mitt hår så vi seeees!

Vad var det jag sa..?

Ja, jag sa ju i ett tidigare inlägg att jag inte mådde så bra och att jag trodde att jag skulle bli sjuk. Och såklart blir jag det!? Helt ärligt är jag nästan aldrig sjuk. och ännu mindre chans att jag kräker.. Aja, man kan ju inte må bra alltid.. Jag är iallafall heeelt utmattad efter ett dygn utan sömn och att kroppen ansträngt sig på ett onaturligt sätt genom att kräkas. Kan knappt stå upp utan att få värsta migrän-huvudvärken. Kanske går till skolan imorgon om jag mår bättre och är piggare, vi får se. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Hoppas ni mår bra iallafall, vi hörs sålänge.

Såhär ligger det till!

Halllloo, jag håller på med en ny design! Jag hoppas att den blir riktigt bra nu!! Jag har precis fixat med headern och så oh guuuuuuuud ÄNTLIGEN lyckades jag  fixa den!! :D Haha, men vet inte hur lång tid det kommer ta för att den ska bli klar, gör liksom en mer "avanserad" .. Men ja så nu vet ni vad jag håller på med haha! ;)

Mina svar :)

Ja, jag blev ju sjuk igår och har knappt sovit inatt så jag orkar bara svara på dom såm jag känner för och vill. :)
Svar: Hahaha som Dessie sa, man kan ju alltid drömma ;)

Svar: Jag har faktiskt inte några riktiga känslor för någon just nu.

Svar: EN vän är väldigt svårt men Vanessa är en vän som alltid kommer stå mig väldigt nära! Även fast vi börjar glida ifrån varandra.. Sen är Amanda och Ailar också två vänner som alltid stått mig nära!!

Svar: Som jag sa innan så har jag inga riktiga känslor för någon just nu. Det är klart att det finns några eller någon som man tycker om mer än andra men som det ser ut nu, inget mer..
Jag tycker att kärlek är en underbar känsla men det kan vända lika fort som den kom. I början av ett "förhållande" är man helt gulliga mot varandra och verkligen bryr sig för man är ofta "blint förälskad". Men efter ett tag(det är ABSOLUT inte såhär i alla förhållanden då..) kan man märka den andras brister och då är det inte samma ny-kära känslan längre.. Jag vill inte säga att jag mött RIKTIG kärlek innan. Mina tidigare "förälskelser" har slutat med att jag blivit sårad och därför ar jag väldigt rädd för att det ska hända igen. Jag tänker bara på vad som hänt innan och vågar inte älska den andra fullt från början..
Håppas du fick de svar du ville. :)

Svar: Olika, beror på vad man ska göra och vad som är bekvämt för stunden. :)

Svar: 1. Mjölk
2. Kola!!
3. Många finnar
4. En kille med sexigt utseénde och litet paket
5. Godis
6. Äta en matsked wasabi
7. Ha lesbiskt sex med Jessica Alba
8. Svårt.. Men om jag måste ta en så väljer jag galna utgångar med vännerna
9. Gå med KORT magtröja (även u-ringad) och korta shorts
10. Jag hade verkligen inte tryckt!

Svar: De killar jag umgås med mest är Cj, Jeff, Ogge, Hannes, Dennis, Lucas och Ismail. Vet inte riktigt. Alla är snygga på sitt sätt men om du menar av dom som jag skrivit så är det Cj, Ogge och Ismail :)

Svar: Ingen :)

Svar: Ofta eftersom jag är i stallet nästan varja dag och duschar efter det.

Svar: Som de andra sa så startade de två först bloggen och sen berättade jag för dom att jag hade tänkt börja blogga och då frågade de om jag ville blogga med dom. :)

Svar: Haha jadu.. ;)

Svar: Kompisar :)
Somsagt, mår inte alls bra så det fick bli lite snabbt detta. Men om ni undrar något mer är det bara att fråga på. :)


Svar på Frågestunden! ~ Desirée


Svar: Haha, man kan ju alltid drömma.


Svar: Nej. Just nu är kommer aldrig kunna bli nått seriöst mellan oss.


Svar: G Å R I N T E ! Haha, alla mina vänner är helt underbara. Går inte att välja en!


Svar: Vi sa från början att vi inte kommer berätta, haha.


Svar: Haha, det beror på vilket humör jag är på faktiskt.


Svar: Jonathan, Christoffer, Alexander, en anonym :$ och två som jag skäms över. (6st)


Svar:
1. Mjölk
2. Cola
3. Många finnar
4. En kille med sexigt utséende med litet paket
5. Godis!
6. Vet inte vad wasabi är? Haha... :$ Så måste väl säga äggen?
7. Ha lesbiskt sex med Jessica Alba
8. Både och!
9. Gå med KORT magtröja (även u-ringad) och korta shorts
10. Nej det hade jag inte.


Svar: Ingen. Ska jag vara ärlig så känner jag att jag vill vara singel för jag pallar inte med ett förhållande just nu. Visst vill man kanske ha en kille vissa kvällar om man är ledsen eller så. Men jag känner att jag har haft nog med förhållanden på ett tag.


Svar: Vet inte riktigt vad du menar med 'fin' så jag tar det på olika sätt.
Utséende:

Taylor Lautner

Asef Wali

Personligheten:
Driton Sabani

Christoffer Johansson



Svar:
Minst en gång per dag. Jag älskar att duscha!


Det var först jag och Jenny som startade en blogg, efter vi hade bråkat haha... Sen så efter kanske 1-3 månader ville Isa starta en blogg så sa vi att hon kunde va med oss :)


Svar: Privat ;)


Svar: Nej, vi är bara kompisar.

Jag tog dom frågorna som var riktade mot mig :) Resten tar Isa och Jenny.
Har ni fler frågor så fråga på, kan svara utan att vi har en frågestund.


Lovet.

Helllllooooo, jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde på lovet nu för jag bloggade ju inte så mycket...
Haha men iaf va jag på bio med Dessie, Cj o Jeff en dag och såg bio, American Pie - Reunion. Den var ganska bra, men om du ska se den bör du komma ihåg det mesta från dom andra för dom kopplar till varandra.
Sen har jag varit i Ljungbyhed.
Jag firade påsk med bara familjen (mamma, pappa, jag & syster). Vi åt först köttbit, sallad o pommes (ingen bild) Sen till efterrätt åt vi chokladmousse,grädde, jordgubbar och crisp.
Sen fick jag och min syster gå på "påskjakt", vi fick varsett rebus som vi skulle lösa för att hitta påskägget.
Igår (måndag) fyllde min kusin Filip 11år. Vi åkte dit vid 4 och stannade till typ halv 7. Vi åt pizza till middag och det var skkiiiittt goooooooootttt!
Sen åt vi sånna här godingar
Tårtan med jordgubbar är marängsviss med glass, maränger, bannaner, chokladsås. Det var jag min & faster som gjorde den. :)
Nu orkar inte jag berätta mer haha CYA!

Svar på frågestund ~ Jenny!

Haha, nej jag har aldrig stulat med Jeff.
Vi är bara kompisar (iaf för mig)
Det var först jag och Dessie som startade en blogg, efter vi hade bråkat haha... Sen så efter kanske 1-3 månader ville Isa starta en blogg så sa vi att hon kunde va med oss :)
1 Mjölk eller vatten?
2 pepsi eller kola?
3 Många finnar, eller lukta mycket svett?
4 En kille med sexigt utseénde och litet paket, eller en kille med fult utseénde och stort paket?
5 Godis eller chips?
6 Äta en matsked wasabi eller dricka råa ägg 3ggr/ dag i en vecka?
7 Bli tillsammans med en riktigt ful, tjock och dum kille eller ha lesbiskt sex med Jessica Alba?
8. Mysiga hemmakvällar med pojkvännen eller galna utgångar med vänner?
9. Gå med KORT magtröja (även u-ringad) och korta shorts, eller bära burka så man bara kan se ögonen?
10. Om ni hade en knapp där ni fick trycka på och få 1 miljon, MEN någon människa dör i världen (ingen i er vänkrets dock), hade ni tryckt? Tänk på att denna personen kanske är någons mamma eller pojkvän..
1 Mjölk eller vatten
2 pepsi eller kola
3 Många finnar eller lukta mycket svett
4 En kille med sexigt utseénde och litet paket, eller en kille med fult utseénde och stort paket
5 Godis eller chips
6 Äta en matsked wasabi eller dricka råa ägg 3ggr/ dag i en vecka
7 Bli tillsammans med en riktigt ful, tjock och dum kille eller ha lesbiskt sex med Jessica Alba? Eller haha jag vet inte
8. Mysiga hemmakvällar med pojkvännen eller galna utgångar med vänner?
9. Gå med KORT magtröja (även u-ringad) och korta shorts, eller bära burka så man bara kan se ögonen?
10. Jag hade inte tyckt, för sen skulle man haft massa skuld känslor för man gjort så en person dog..
Det är omöjligt att välja en vän..
Asså på sätt o vis men det är typ komplicerat..

Ute:(

Hejhopp!
Ute i regnet med fulingen.
Hejdå dessie


FAAAAAAAAAAAN

Asåååååååå
idag skulle vi svara på frågorna (på frågestunden)! men självklart så ska Isabel ha oturen att bli sjuk?!
ska vi svara på 'våra egna' frågor en och en eller ska vi vänta tills vi kan träffas alla igen och då kan det ta över en vecka tills vi svarar?
image description

Skola imorgon..

Hejhej allihopa. Kom hem för en stund sedan från Dessie. Cj och Jeff var där också. Vi tog det bara lugnt.
Men nu ska jag gå upp och göra mig i ordning för sängen för jag ska upp tidigt imorgon. Så vi hörs och synes. Pöösss!

laddar upp bilder imorgon!

ja, jag orkar inte lägga in bilder idag... gör det imorgon!!!!!! :**

Ut och jogga nu, bloggar nog ikväll sötnosar!


Jag vet, jag vet... Ni behöver inte påminna mig...

Ja, jag vet jag är fett dålig på att stava och har alltid haft problem med det.. Innan kunde jag skriva ett lätt ord som typ "hon" heeeeeeelt fel (??) på en rad sen på raden under skrev jag det rätt? Hahahah fattar inte själv hur jag lyckas men ibland var det precis som jag inte tänkte utan bara skrev lite.. Aja, jag tycker inte att jag är lika hemsk fortfarande men jag vet att jag inte är bra på att stava:$$ Mamma brukar tjata på mig att börja läsa böcker för då fastnar det ju typ automatiskt men jag kan inte läsa böcker(asså jo, jag kan läsa böcker men jag läser aldrig klart dom jag påbörjat åsså ligger dom bara och samlar damm på en hylla eller något:$).
Men nu ska jag iallafall till Dessie, Pusselipuss.

Dålig uppdatering.. igen

FÖRLÅT!! Jag har  verkligen inte alls tänkt på bloggen eller så men jag ska förbättra mig!
Om ca 1½ timme ska jag och min familj åka till mina kusiner i stan för Filip fyller 11! :)
Men ja jag lägger ut bilder ikväll kanske från veckan o såå!!

There's no need to rush. If something is meant to be it will happen. In the right time whit the right person, for the best reason.

Hejsan. Vaknade föör tidigt idag för jag skulle rida och eftersom det är röd dag så var det tidigare än vanligt.
Imorgon är det skola. YEEEEEEEEEEEYYYY!! Eller inte... Har prov dessutom.. Så nu blir det plugg, plugg och lite mer plugg..
Vädret är inte helt roligt ihäller. Och nu har jag dessutom en hämsk förkylning, hade nog inte gått till skolan om vi inte skulle haft provet..
Sorry sorry men här fick ni lite klag från mig, tyckte det var längesedan sist;$
Iallafall.. Hoppas ni har haft ett fett lov och att ni har varit friska och mått bra. Har en god nyhet och det är att vi nog ska svara på frågorna från frågestunden imorgon :)
Ni får ha det så bra sålänge, Puuss!

Gammal bild



Lil wayyyyne

Sitter och lyssnar på typ världens bästa artist - LIL WAYNE!
Sjuuuukt härlig bild!!


BAAMMMM

Här har ni nått att fundera över...


People are not mirrors. They see you completely different than the way you see yourself.

Hallå där stalkers! Nä, skoja bara. Vi är väldigt glada att ni följer vår blogg fast vi kanske inte är dom bästa på att uppdatera.. Hahaha:$
Iallafall.. Idag vaknade jag jätte tidigt och gjorde mig i ordning relativt fort. Sen körde mamma mig till stallet så red jag och Hanna ut en sväng sen red vi i ridhuset och Varo var ganska strässad och jätte pigg så vi tog det ganska lugnt. Sen skrittade vi ut en gång till. Efter det borstade jag på han i en stund sen smorde jag tränset snabbt för Hanna skulle rama mig hem. När jag kom hem kollade jag på en Harry Potter film(han är sjukt söt:$). Sen stod mina för'ldrar och snacka med mina grannar och det slutade med att vi bjöd in dom. Och nu sitter vi alla här. :)
Nu ska jag gå ut till dom och vara lite social, så vi hörs, Puusssaarr!
Finaste Varo och Komiek på en härlig skritt-runda.
Mitt hjärta ❤!
Jag och Hanna på väg hem.

Håller på att bli sjuk?

Hejhej. Sitter i soffan och kollar polisskolan. Fett bra filmer asså. :p
Kom hem från min moster för typ en timme sedan. Min syster mår inte så jätte bra så hon och pappa stannade hemma medan jag och mamma stack dit en liten stund.
Jag kom hem från stallet halv tre och vi skulle vara hos min moster tre så det blev sträss dusch på 10 min sen fixa rästen PÅ BARA 20 MIN!! Imorgon blir sista dagen jag rider min kille för sen ska han börja gå lektioner och gå någerlunda som vanligt.
Ja, som det står i rubriken så känns det som att jag håller på att bli sjuk:/ Inte okej! Aja, vi får håppas på det bästa. Sen har jag snackat med Driton idag. Änntliiigen får man höra ifrån han. Lyckot är i Egypten.. Avis? Jaaaaa!!
Men vi hörs imorgon, Puuusss!!
Jag i lockigt hår ↑  ↓

formors 70årsdag

Hej, jag somna direkt när jag kom hem igår. För som ni vet så var vi på restaurang för att fira min farmor. När jag äntligen kom hem runt 10 så drar killarna med mig ut. Så vi snack hem till Cj och spela Fifa. Sen kom jag hem typ 12 och då gick jag och la mig, hehe :$.

Farfar, farbror Mikael, Farmor

Kusin Victor, Faster Annika

Kusin Martin, kusin Johanna, kusin Victor

Mamma&jag

Planka, fläskfilé

Prinsesstårta

Påskägg som jag fick av farmor&farfar

Jag, farmor, Johanna, Martin, Victor - igga mig, jag ser hemsk ut...

Victor


Jag, världens bästa farmor, Johanna


Hittade även en bild på mig och min hund på kameran, som är tagen i morse... FINFINT!

Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag se bio med min älskade kusin Johanna!
Så det SKA komma upp bilder ikväll på dagen! :)


Godmorgon!

Godmorgon alla sötisar. Sitter i soffan och har äklig nackspärr. Idag ska vi fira påsk hemma hos min moster som jag sa tidigare. Innan dess ska jag hinna rida, ducha, fixa mig och antagligen platta håret. För er som inte visste så har jag extremt lockigt hår(tycker jag iallafall). Men jag plattar det för det mesta så det är många som inte vet att jag har lockigt hår. Slänger nog upp ett inlägg senare, eller innan jag sticker till min moster. Men vi hörs sålänge, Puuuss!
Nyvakeen Isabel



It's better to let go of something than hold on to nothing.

Hallå hallå ja. Sitter i soffan och kollar på "Snabba cash". Kom hem från Cj för een stund sedan. Skulle egentligen träffa en annan men det gick inte så stack till dom andra istället.
Imorgon är det ju påskafton så vi kan ju inte svara på frågorna då eftersom jag tex ska hem till min moster och fira där. Glad påsk förresten!
Men på söndag kanske vi kan svara. Får höra med dom andra tjajorna. Ska bara ta det lugnt idag och mysa här hemma. Ni får ha en fortsatt skön och bra långfredag så hörs vi imorgon, Puuuussssaar!

Hemåt nu!

Är påväg hem nu från Ljungbyhed! Vi ska kanske till hemmakväll och hyra film o så sen. Men iaf käkade vi mat lite innan 2.. Sen åt vi godis, sen blev dom sugna på chips så jag och Nathalie stack ner och handlade. Vi gjorde inte så mycket bara satt och snackade och så.
Två bilder på mig från typ 5 minuter sen:

Maat!

Hehehe jag älllskar mat. Speciellt den maten som mamma och pappa lagar. :)
Har precis ätit revbenspjäll, Dessies favorit rätt. ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men ska nog ut igen.
Men vi hörs sålänge, Puss!
Hahahah koka Dessie om du ser detta ;)



Hejdå

;)


Mums!

Lite fika innan det bär av mot restaurangen ;)
Det är rån med smör, vinddruvor och lite godis, hehe :$


You can't judge my choices without knowing my reasons.

Hejsan svejsan allihopa. Kom hem för typ 20 minuter sendan, jag var och handlade med pappa. Ska nog träffa Jeff, Ogge och Hannes om en stund. Nu sitter jag och pular Ben&Jerry's. Alla sa ju att dim var sååååå goda och den jag åt var inte så överdrivet god men det var väl fel smak? Heheh. Aja ska väl snart sticka så här får ni lite bilder från idag.
Såhär ser jag ut idag :)
Hörlurar jag köpte :)

6april :)

Nu sitter jag i bilden & "mumsar" på en Caloppo. Har aldrig ätit den innan men alla säger att den är så god så jag var bara tvungen! Och dom hade rätt, den är SUPER GOD! :) Ja, jag är iaf påväg till ljungbyhed, ska till farfar & Tove. Det tar ca 1 timme men som tur är fick jag koppla upp mig till pappas iphone så jag kunde ta med hela datorn så jag hade något o göra (Y), från min sida kommer d förmodligen inte bli så mycket uppdatering idag..

Farmor fyller 70!

Hej!
Idag fyller min farmor 70år! Helt sjukt...
Så idag ska vi fira henne och då gäller det en fet måltid med hela släkten på en resturang, haha, lite skämmigt att komma så många faktiskt :$ Men min släkt är bäst, så det är inget att oroa sig för. Klart vi bårkar men vi kan ha fett kul också, t.ex så satt vi och försökt sätta skeden på näsan... ALLIHOP...


Jag fick mina omdömmen innan men har glömt att berätta hur det gick...
För er som inte vet kan man bara få

F - Inte uppnått målen (IG)
E - Uppnått målen (G)
E+ - Uppnått bättre än målen (G+-MVG)

Jag fick E+ i alla ämnen förutom engelska.
Så jag blev riktigt nöjd faktiskt.

Och för jag är så duktig i skolan så fick jag lite extra fin påskpresent i år, som också kommer kunna hjälpa mig att uppdatera. För jag kommer ha internet överallt.
Jag tror ni kan lista ut vad det är om ni tänker efter ;)

Men nu ska jag in och duscha och göra mig i ordning för i kväll, så nu får ni lyssna på lite härlig musik tills vi uppdaterar igen!

Tacabro - Tacatá
bara riktigt härliiiig

Jacco - Vår betong
en av mina favoriter!

Eminem feat. Kobe - Talkin' 2 myself
sjjjuuuuuk

Look maybe i should just be clear, it sucks not having you here...


Bilder

Bilder från när jag och Jenny va i stan med Jeff och cj. Men det är bara bilder på mig och Jenny, för vi är lite ego...hehe:$
/dessan

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3199656/images/2012/pic_197127356.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3199656/images/2012/pic_197127356.jpg" class="image">


Asså shiet..

Ja, nu skämms jag igen..
Det är inte bra att jag är såhär dålig på att uppdatera men idag har jag inte gjort något intressant. Kom hem, sola lite, sen sov jag och sen stack jag, mamma, pappa och hunden ut en runda sen mötte jag upp Dessie så var jag med henna och tog det lungt bara. Nu har jag precis druckit en "caipirinha" (alkohol fri) med mami och papi. Men vi hörs, Puss!

GLÖM INTE!!

GLÖM INTE FRÅGERSTUNDEN!

BOMBA med frågor som kommentarer på detta inlägget elller som kommentarer på länken under
http://lostmynameyesterday.blogg.se/2012/march/fragestund.html
FRÅGA VAD NI VILL!!!!

Bio!

Hejhej alla sötnosar! Nu håller jag på o fixar mig för vid tre ska jag, Dessie, Cj & Jeff gå på bio och se American Pie - Reunion. Hoppas nu att den e bra!!! Haha, men nu ska jag fortsätta fixa mig CYA!

Ber om ursäkt!

Hejsan allihopa! Ska bara börja med att säga förlåt för att jag inte skrivit något på hela dagen. så nu får ni ett mobilinlägg. :)
Just nu ligger jag iallafall på en luftmadrass med Rose och väntar på att ungarna ska somna så vi kan äta våran nattamat, hehe :$
Vi är på en övernattning om ni undra. Annars idag, jag vaknade tio i tio och gjorde mig i ordning och stack ut på en joggingrunda med Dessie, kom hem efter en halvtimmes springning och packade inför övernattningen, typ kudde och sånt, sen stack jag iväg med mina kusiner och min syster till "Bus fabriken", haha tröttna efter 10 min.. Efter det stack jag till stallet, bytte om och red min fina polle. Sen hacka jag och Rose grönsaker som vi skulle ha till hamburgarna och vi var jätte duktiga om jag får säga det själv! :)
När det väl började så spela vi brändboll och hoppade över lite hinder och sådant(övernattningen år i stallet ja..), sen åt vi och lekte lite lekar. Jag Rose och Hanna var ute och hade riktigt kul! Simmade och lite annat. ;)
Sen har vi bara suttit inne och skrattat åt torra katt skämt medan barnen kolla på film. Nu somsagt ligger vi och väntar på att dom ska sova så jag, Rose och Hanna kan äta gifflar och muffins. Ni får ha det så bra så hörs vi snart, Puss!


// Isa


Dålig uppdatering.

Ja, idag har det vatt ganska dålig uppdatering. Men jag har iaf inte gjort nått speciellt idag, bara vatt hemma och tagitt d lugnt och så. Jag har tänkt att göra en ny design.. KANSKE, men det kommer nog ta längre tid än vad d brukar fast jag har i och försig inget bättre för mig att göra men vi får se hur d blir ;)

träningsdag

Har precis varit ute och sprungit i en halvtimme med Isabel!
Superhärligt!
Jag ska nu duscha och göra mig i ordning för nästa pass - gymnastiken - från 17.15-20.00.
Snacka om att jag kommer sova gott inatt!

/dessan

Tisdag!

Hejhopp!
Min dag har varit underbar!
Den började med den bästa frukosten: toast med kalkon&ost, och hemmagjord hallonsmoothie.
Sen tog jag det lugnt väldigt länge, därefter joggade jag en runda ;) jag tycker det är rätt härligt att jogga, för jag har förmodligen ansträngningsastma. Så därför får jag lite utmaning ;) det är också bra för att hålla sig i form ;).
När jag duschat och satt på mig kläder träffade jag Jeff och Cj. Sen mötte vi hannes. Vi allihop gick hem till hannes och såg på matchen. Jag är inte så fotbollsintresserad så jag satt mest och störde dom andra haha!
Just nu sitter jag med marängsviss och latar mig ;)
/dessan


Vi faller oftast för "fel personer" för det är dom som säger de rätta sakerna!

I söndes va jag först med Isa en stund, vi gjorde inte så mycket bara typ snackade och sånt. Senare på kvällen träffade jag Tyra, hon sov över hos mig och vi gjorde inte så mycket men det var ändå kul haha :)
sötnosen isa!
haha isa, den växer nog ut snart! ;)
På måndagen vaknade jag och Tyra vid 12 kanske? Sen gick vi och gjorde pannkakor. Senare mot kvällen träffade vi Jeff, då såg vi filmen "The unborn". Sen vid tio följde vi honom hem sen stack vi till Tyra för jag skulle sova där. Vi somnade ganska sen och vi va skit rädda..
På tisdagen vaknade vi vid tio för jag skulle träffa Indy, Hanna och Elli vid tolv.
När dom kom gick vi ut i trädgoården och träna massa cheer saker som bygg o hopp o sånt. Sen bakade vi kladdkaka :) Fast den blev failad.. Haha. Sen gick dom vid typ fem. Sen åt jag och efter det gick jag ut och joggade! Det var riktigt mysigt att få frisk luft, lyssna på musik o så haha. Innan såg jag Desperate Housewives, och nu fattar man ju allt typ haha, läääängtar till nästa tisdag!! Nu ser jag det nya programmet GCB (Good Christian Bitches) på kanal5. Här är lite bilder från dagen!!
'

Ångest hahaha..

Asså jag har riktig ångest! Idag har jag varit så trött så jag inte äns orkat träffa mina kompisar.. Både Dessie och Jenny har varit ute på en jogging runda idag och jag har legat i soffan, ätit hemmalagad pizza, precis ätit glass med sirap(hahahah ja.. jag äter glass med sirap:$), sen äter jag en vaniljkrans nu..
Hahahah jag älskar att röra på mig men kommer aldrig till skott med att göra något.. Men sen när jag väl börjat då gör jag det istortsätt varige dag.
Annars som jag sa har jag inte gjort alls mycket idag. Vi skulle handla tapet till mitt "nya" rum men precis innan vi skulle sticka fick jag ett sms av en personal på Örs som undrade om jag kunde motionera Varo (min polle, eller ja, min sköthäst), så då fick jag byta om och så körde mamma mig dit. Var där i drygt  en och en halv timme.
Om 20 minuter börjar Desperate Housewife! Älskar det. Men jag dumma Aisha sa till mig för ett par dagar sedan(mot min vilja) att det kommer hända något med en av personerna som är med. Vill inte säga exakt vad för då förstör jag även för er läsare men nu ska jag inte störa mer. Ni får ha det så bra sålänge, Puss!



Varför inte haha? ;)

Nu har både Dessie & Isa skrivit 10 sanningar om sig själva så nu tänkte jag också göra det haha ;)

1. Jag har riktigt små fötter, 36:or..

2. Jag älskar bruna ögon!

3. Precis som Dessie o Isa så faller jag skit lätt för killar (dåligt..)

4. Det finns nästan inget bättre än att ligga o mysa med någon man gillar!

5. Taylor Lautner är VÄRLDENS SNYGGASTE!!

6. Mitt längsta förhållande varade i nästan 5 månader..

7. Musik är det bästa som finns.

8. Jag stör mig riktigt mycket på folk som säger att dom älskar varandra efter typ 1-2 dagar (eller tidigare) för det är nästan OMÖJLIGT att göra det, och man ska ALDRIG säga nått man inte menar.

9. Jag skulle inte vara någonting utan mina vänner, dom lyser verkligen upp allt när man mår dåligt!

10. En av mina högsta drömmar är att hjälpa till som volontär i ett mindre fattigt land, och det SKA jag göra innan jag dör!!


äntligen...

Hej igen...
Jag har fått fett mycket klagomål på att bilderna från ifredags inte är upplagda...
så här är dom! :

Isabel, Jenny, Alice, Ellinor, Sara, Aisha, Jessica

Ellinor, Sara, Aisha, Jessica

Jag, Aisha

Isabel

Jag, Isabel

Jag, Ellinor

Jessica, Isabel, Sara

Jag

Jag, Ellinor

Sara, Jessica

Jag, Alice, Jenny, Isabel, Aisha, Ellinor, Sara

Sara, Alice, Jag, Aisha, Isabel, Ellinor, Jenny

Isabel, Ellinor, Jag, Aisha, Sara, Jenny

Jag :$$

Ha det gött!
/dessieeeee

just nu..

Hejhej, just nu ligger jag, Hanna, Indy & Elli på en filt i min trädgård. Idag har vi bakat kladdkaka, som blev failad.. och sen har vi tränat på "cheer saker" haha.

:D

Hejhopp!
Här har ni 4 härliga klipp som garanterat kommer få er att skratta!





- Dessie

10 sanningar om dessie :$

1. Jag ÄLSKAR att ligga och mysa!
2. Jag MÅSTE träna! Annars blir jag på riktigt dåligt humör...
3. Det kan inte gå en dag innan jag har ätit något onyttigt :$$
4. Jag är/försöker alltid vara ärlig.
5. Jag ÄLSKAR att åka på semestrar.
6. Jag kan bokstavligt talat dö för Jenny och Isabel, jag avgudar dom riktigt mycket faktisk :$$
7. Min favoriträtt är pannkakor, jag kan äta de var dag...
8. Jag faller lätt för killar, och det är en dålig grej... :|
9. Jag äääälskar killparfym! Jag lånar ofta en killes klädesplagg så jag kan ligga och lukta på den hela natten..... :$$$$$
10. Jag tror alltid det bästa om folk. Så jag släpper ofta in personer i mitt liv innan jag riktigt känner dom. Och om dom sen gör bort sig, brukar jag alltid ge dom en andra chans :)


Du sa att du aldrig skulle lämna mig, var är du nu? Hahaha..

Hejsan, har tråkigt så här får ni tio snabba sanningar om mig. :)
 1. Jag älskar när man kramar mig bakifrån!
 2. Tycker killar som vågar stå för den dom älskar och visa det är övver gulliga!!
 3. Dööööör för killparfym! :$
 4. Om jag säger att jag lovar en sak, då gör jag verkligen det.
 5. Jag kan inte se på en skräckfilm och vara någerlunda lugn om det inte finns killar med. Får för mig att dom är bättre på att skydda mig om något skulle hända än en tjej. :$
 6. Har riktiigt torr humor. Och jag älskar den!
 7. Ofta kan jag hällre ta ett äpple än godis. :)
 8. Faller lärtt för killar..
 9. Ibland kan jag vara "för snäll".
 10. Har lätt att få nya kompisar. Tycker ibland att killar är roligare än tjejer för att tjejer ska hela tiden snacka skit och bråka och sådant(dock inte alla). Killar softar mer och tar inte saker på största allvar som många tjejer är experter på.

Bättre sent än aldrig :)

Hejsvej. Sitter och kollar på en Zlatan interviu på 3:an.
Tänkte lägga in lite bilder från Dessies tjejkväll. Har dock inte alls många så ska tjata på Dessie att lägga upp rästen, men här har ni några.
Jenny
Jenny och jag
Jenny och jag
Sara
Dessie


Bloggrape??

Ja, som ni kanske förstår så är det egot själv (Cj) som skrivit inlägget "Kärlek"
Hahahahah, annars händer inte så mycket. Men jag slänger upp ett inlägg lite senare, Puss!



Pannkakor på G..

Hallå alla sötnosar, nu står jag och tyra i köket och fixar ihop våran frukost, PANNKAKOR! :)
Detta blir ganska snabbt, kommer förmodligen lägga in lite bilder senare men CYAL!

Kärlek

Nu är det såhär att jag tycker väldigt mycket om Christoffer Johansson även kallad CJ alla vi här på bloggen gillar honom fruktansvärt mycket... han är en kille som alltid är glad, fin, stillig och och den bästa killen man kan önska sig...
nu ska man dra och käka kebab.     DAGENS SNYGGING ÄR ALLTSÅ CJ
VI SES MÅ BÄST :*

April, april...

Ja, det med att jag flyttar till julen var bara ett tort aprilskämt.. Hahaha :$
Men det är sant att vi ska flytta men jag vet inte när.
Idag har jag varit med Jenny sen skulle hon träffa Tyra, då stack jag till Pontus och Lucas och träffade Cj och Jeff och massa andra. Sen stack vi hem till Cj för det var en person som klydda.. Och där var det jag, Cj, Jeff, Ogge och Dessie. Nu ska jag vara med min syser så

Öron Godis!

Ahhh ällllssskkaaarr dessa låtarna, kunde inte bestämma mig för vilken så det blir två!

Onödigt..


Hemma hos Jenny :)

Hejsvej. Sitter just nu på jennys golv och har jätte kul. Hon tjatar hela tiden om att viska ut och jag säger hela tiden ja men ändå rör vi oss inte en centimeter. :)
Aja vi ska nog dra nu. Ses brödrar och systrar! Puss!



lov, dagen, frågestund

FRÅGA PÅ! :)

http://lostmynameyesterday.blogg.se/2012/march/fragestund.html


Hatar morgnar...

Hejsan. Jag hatar morgnar! Är riktigt jävla trött och dessutom morgon-irriterad.. 
När jag vaknade såg jag att jag fått ett meddelande av Jenny. Hon sa att hon gjort en nuý design på bloggen. Är det bara jag som tycker den är sjuuukt fin!?
Sen har jag en lite mindre rolig sak att berätta..
Ni vet att jag har berättat lite om att jag ska flytta om sisådär 2 år. Ja, det har blivit framflyttat.. Så vi sticker till Tanzania efter jul. Har typ 7-8 månader kvar här hemma..
Inte så mycket att göra åt det nä. Men nu ska jag fortsätta måla mina naglar, Puss!



ny design!

Jag har suttit och gjort en ny design nu, det tog ca 5 timmar kanske? .. Men aja den är klar nu iaf. Kommentera gärna vad ni tycker om den!
PS, kan ni inte se den? Tryck på f5!

if you're not going to give 120%, someone else will!


RSS 2.0